上一頁下一頁
發新話題

分享一年前...(#15/#38/#55/#84/#133/#162/#186/#198/#245/#261)#1/#99/#130/#262相

收藏  |  訂閱
310  78.2k

佢一摸到,即刻張開眼,
B望住我,我亦都笑住望番佢,同佢講 :除左想睇,唔想摸咩 ?
B將視線轉到我胸前,雙手開始好細力咁搓,或者只可以叫做摸,
佢好似怕整爛咁,唔敢用力.
我捉住佢對手,用少少力按落我波波上面,
B終於放膽D摸啦.

係B一路摸時,我見到佢一直都望住我對波波,
佢好似真係好中意咁.
我偷偷地鬆左背後個BRA扣,除左個BRA出黎.
B用對手摸住我對波波,今次佢唔使我捉佢手啦.
佢用手掌包住我對波波,佢應該感覺到我乳頭已經硬左,
都應該感覺到我個身微微咁震.

B拉我坐係佢大脾上面,同我講 :我好中意你.
我答 :我知道呀.
之後佢就鍚落我咀仔度.
再之後,就慢慢由我個咀,到我傾頸,到我膊頭,再鍚到我波波.
佢一路都好溫柔,鍚到波波時,
佢用脷LAM幾下我乳頭,又再用咀唇含住,輕輕咁啜,
我一路感受住佢既溫柔,輕輕咁抱住B既頭係我心口上面.
因為我坐上B大脾時,條短裙已經掀起左,
所以我條底褲仔直接掂住佢條波褲,
我感覺到佢小弟弟已經硬左.
不過佢就唔知,我小妹妹其實都已經濕左啦.

B :KAREN,你再咁樣我會忍唔住架.
我 :忍唔住乜野呀 ?
B :會忍唔住同你做呀.
我 :咁你想唔想呀 ?
B :好想,不過我地好似太快.
我 :咁我地等大家都預備好先.
我未試有有男仔會咁樣.

我坐番係SOFA,即係佢隔離.
我見到佢條波褲仍然漲起左.
我指住問B :咁佢點算呀 ?
B :過一陣就無野架啦.
我 :咁唔辛苦咩 ?不如我幫你....
B :我想留番第一次係同你做.
原來佢係第一次...

我 :我已經唔係第一次啦.
B :我知呀.你之前同X(我既EX)一齊呀麻.
我心唸 :其實唔止同X有過關係...
B :我唔會介意,只係我之前唔敢同你講,比X快左一步者.
B再講 :我知道X對你唔好,個D事我一定唔會做(唔好問我係乜野事,我唔想提).
當我聽到,我伏左係佢心口喊左出黎.

我知道B會對我好好,不過我真係未算好愛好愛佢個種.
而且我都擔心,如果佢知道左我既過去,佢會點 ?

今次依PART,都無大家想睇既野......

引死人咩

等到啦,仲有想添

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-2-23 01:40 AM 發表 查看引用來源
等到啦,仲有想添

乜你回得咁快架...
剛剛至UPDATE

想???想咩野呢?

個mood好sexy
引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 11:32 AM 發表 查看引用來源
有人話要全身相,
睇住咁樣既全身相先啦......

見到肚腩仔添......

佢真係愛你就唔會太介你過去
支持你
你好靚><

引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-23 01:42 AM 發表 查看引用來源

乜你回得咁快架...
剛剛至UPDATE

想???想咩野呢?
心急嘛

打錯,係相

但都有啲嘢想架

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-2-23 01:44 AM 發表 查看引用來源

心急嘛

打錯,係相

但都有啲嘢想架

即係想咩野呢

引用:
原帖由 bruce0080 於 2013-2-23 01:44 AM 發表 查看引用來源
佢真係愛你就唔會太介你過去
支持你
你好靚><

我都唔知.
不過我自己唸番都唔太接受自己過去,何況係人地?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆