上一頁下一頁
發新話題

神州任蹤橫 《少數民族篇》更新:#14/22/27/35/37/46/50/58/62/65/72

收藏  |  訂閱
81  49.7k

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-2-12 12:40 PM 發表 [url=/redirect.php?goto=findpost&pid=353677919&ptid=21496836]查看引用來源[/url]

抬唔起頭? 佢都50幾有咩所謂丫......
呢位施主咁睇得開,阿魔俾人boo都肯定冇咩所謂

引用:
原帖由 supplier 於 2013-2-12 09:14 AM 發表 [url=/redirect.php?goto=findpost&pid=353670327&ptid=21496836]查看引用來源[/url]
小心好多少數民族都識落降頭, 不過唔會死人, 只令你永遠不能抬起頭.
老細,識落蠱咪只係得苖族?食過三件都冇事,算唔算好彩呢?

引用:
原帖由 天外來客 於 2013-2-12 02:14 PM 發表 查看引用來源

呢位施主咁睇得開,阿魔俾人boo都肯定冇咩所謂
C兄係"the 趙冷"

《第二回》滿族

呢個又係QQ識返黎,仲係少數我主動加,識佢之時佢22歲,响大連返緊大四讀外語,知佢姓李就多口問佢唔會係滿族啩?一來响東北,二來大部份滿人都改咗漢姓,唔少改姓李,又估唔到一猜即中。之後曾經有個大連妺出差黎深圳,同佢玩咗一晚,好鬼激,咁不如釣魚釣遠啲,加咗呢個,結果又真係有運行。

話說佢畢業之後去咗北京一間胸圍公司做,幾個月之後,佢話公司調佢去深圳宝安公司間工廠寫字樓做跟單同接待外國客,黎到之後會電話contact我。係咁,過咗三日佢就打電話俾我,佢宿舍响宝安体育館旁邊,就同佢約好第二睌六點半体育館南門條天橋等,佢就問咗我一句有幾高,我當時都冇為意,到第二日接到佢,見佢著對平底鞋,跟我差唔多1.76高。佢當時24歲,不过有憔悴,佢就話唔夠瞓,佢都好照顧老人家,即時撓住我行。初黎深圳,我就帶咗佢去蛇口酒吧街食巴西燒烤,食完就手拖手行吓海上世界,耐唔中就咀幾啖,當時就知道有戲。心諗呢度打的返福田屋企成舊水,不如就地解決,第二朝送佢返去都近啲。

俾張相大家睇睇先

係咁就去咗附近間7 Days Inn,過程冇乜特別,人係靚,對波就失禮啲,A級貨式,皮膚普普通通,有啲腳毛,當晚做咗兩Q,傾起,佢話大三同大四俾人包起過,否則都冇錢讀落去。之後佢都黎過我屋企過兩次夜。兩個月之後,佢適應唔到深圳天氣,就申請調咗去上海。前年過年,去上海杭州玩,大家都食咗餐飯,玩番一次。

下一回 :《雲南白族》

great.....

C兄........勁呀......我都相信外族妹attractive過漢族
引用:
原帖由 天外來客 於 2013-2-12 03:14 PM 發表 查看引用來源
《第二回》滿族

呢個又係QQ識返黎,仲係少數我主動加,識佢之時佢22歲,响大連返緊大四讀外語,知佢姓李就多口問佢唔會係滿族啩?一來响東北,二來大部份滿人都改咗漢姓,唔少改姓李,又 ...

C兄,

D相要係咁'易"遮下對眼.........

個樣真係好得.....

KEEP ON UPDATE

THX C兄

引用:
原帖由 天外來客 於 2013-2-12 03:14 PM 發表 查看引用來源
《第二回》滿族

呢個又係QQ識返黎,仲係少數我主動加,識佢之時佢22歲,响大連返緊大四讀外語,知佢姓李就多口問佢唔會係滿族啩?一來响東北,二來大部份滿人都改咗漢姓,唔少改姓李,又 ...
所以話呢而家讀書真係貴,大陸都要搵SUGAR DADDY。

加油呀,等您,有無小過廣州本地妹?

引用:
原帖由 american1234 於 2013-2-12 03:58 PM 發表 查看引用來源
C兄,

D相要係咁'易"遮下對眼.........
其實呢度都有一張一樣的圖。個女子叫妮可, 今年28。 各位師兄可以去認識下。:smile_o12:

http://www.512qr.com/qingren/search.aspx?pid=71&cid=9

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆