上一頁下一頁
發新話題

分享一年前...(#15/#38/#55/#84/#133/#162/#186/#198/#245/#261)#1/#99/#130/#262相

收藏  |  訂閱
310  78.3k

引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 06:43 PM 發表 查看引用來源
已經唸好左P之後既下一位主角
不過寫完P先

嘿嘿,我指既新report,係同P再繼前緣喎

引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 11:32 AM 發表 查看引用來源
有人話要全身相,
睇住咁樣既全身相先啦......

見到肚腩仔添......

都唔算好大肚臍,:smile_o12:

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 正呀

透露多D黎聽下啦
:smile_o10:
引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 06:43 PM 發表 查看引用來源
已經唸好左P之後既下一位主角
不過寫完P先

好係好正呀><...可以post多d相就好啦

之前講到小P係BOXER彈左出黎,
個時P仲講緊電話.
我跪係地下,捉住小P,慢慢咁上下郁緊,
我對眼一路向上望住P既表情,
佢都望住我我,見到我個咀仔慢慢移向小P度.
當我一口含住小P時,我見到P個樣好ENJOY,
張大口但又唔叫得出聲.
我一直都望住P,亦含得再入D,再快D.

過左幾分鐘,或者因為太激啦,P好似就黎到咁,
佢抽番小P出黎......佢用口型同我講:YOU'RE A NAUGHTY GIRL.
我帶小P坐係椅上面,
我企係佢前面,自己除左件背心,再除埋條褲仔.
我捉住P隻手摸我,當佢摸到小妹妹時,佢發現已經濕晒啦.
我要一直咬住咀唇,怕自己忍唔住叫左出黎.
當時佢應該係同仔女講緊電話,
我坐左係佢大脾上面,捉住小P慢慢咁進入我度.
個時小妹妹已經漸漸適應左,不過都要慢慢入至得.
我開始一下一下咁坐落去,我聽到佢同個仔女講既野已經變成單字.
佢知道我笑佢,忽然佢各上頂左一下,個下我差D左叫左出黎,
即刻咬住佢膊頭.
我郁左一陣,發覺佢忽然大力左頂入黎,而且仲用雙手扶住我條腰,
原因佢已經收左線啦.
我終於可能盡情咁叫出黎啦.

之後佢話要PUNISH我食個NAUGHTY GIRL,
要我上半身伏係檯上面,
佢企係後面,小P一下就頂晒入黎.
DOGGIE對我黎講係插得最入既POSE,
再加上小P既SIZE......
佢同我講,話我D水水多到滴緊落地下.
我答P:我係你既NAUGHTY GIRL,你可以點都得.
佢話要CUM INTO MY MOUTH.
我再跪番係佢前面,用雙手CHOK住小P,
再用個咀包住小P既頭,脷再係頭度打圈,
好快佢就忍唔住,拎番小P出黎對住我張開既咀,
一下一下咁射入我度,
之後,我再用咀同佢清潔埋.

之後佢拎TISSUE比我吐,
我張大口比佢睇,我已經SWALLOW左,之後我地兩個都想起同一件事而笑出黎.
因為佢每一日都會飲好多咖啡,我就話咁佢D精液就會有咖啡味,
我話佢係我既CAPPUCINO.

又有新更新, 支持下先!
引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-19 12:34 AM 發表 查看引用來源
個時P仲講緊電話.
張大口但又 ...

大大力再支持!

引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-19 12:34 AM 發表 查看引用來源
個時P仲講緊電話.
張大口但又 ...
ha ha I want you be my NAUGHTY GIRL
I want be your milk tea

just a joke
nice update

morning

引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 11:32 AM 發表 查看引用來源
有人話要全身相,
睇住咁樣既全身相先啦......

見到肚腩仔添......

你個身材都唔錯啊!!
平時鍾意傾麼野?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆