上一頁下一頁
發新話題

分享一年前...(#15/#38/#55/#84/#133/#162/#186/#198/#245/#261)#1/#99/#130/#262相

收藏  |  訂閱
310  78.3k

引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 11:32 AM 發表 查看引用來源有人話要全身相,睇住咁樣既全身相先啦......見到肚腩仔添......http://upload.lsforum.net/users/public/d123721r89.jpg
你唔好放相上黎引我:s好日先上一次…搞到我追左三日post

引用:
原帖由 淺語 於 2013-2-18 12:13 PM 發表 查看引用來源
你唔好放相上黎引我:s好日先上一次…搞到我追左三日post
乜引到你咩???HEHE.....
又話要睇全身既......

第一次同P做完之後,真係覺得有D痛,.
其實我已經好濕,而且佢都已經好溫柔,而佢又大,我又窄……
不過個種充實既感覺又係前所未有…….

同P訓左一陣我醒左,佢就仲係度訓.
我自己去左沖涼先,
因為全身都係佢既口水啦,我既水水啦,仲有佢射出黎個D……
沖完之後,我著左一件佢既白恤衫,
入番房見到佢都醒左.
見到我著住佢既恤衫,佢又再眼定定咁望住我.
因為白恤衫入面乜野都無著,有少少光照到,其實係可以望透晒.
我坐係佢隔離,我地又再KISS.
KISS就自然會加埋摸摸,發現佢又硬左…!!!(當時佢仲未著番衫)
P笑住話我太引佢啦,不過佢好好,佢先問我仲有無痛.
我亦都好坦白咁答係有少少痛.
原本我唸住都照比佢,點知佢一聽見我痛就話唔好做啦.
我地一路講緊時,我隻手一直都摸住小P,慢慢上上下下咁郁緊.
小P又再硬過,雖然佢話怕我痛,所以唔做,
不過我又點可以睇住小P硬住晒而唔理佢呢?
我捉住小P隻手郁得快左D,再用另一隻手既手指係小P個頭度轉下掃下,
我係佢耳仔邊細聲問佢:真係唔做呀?
佢都係話因為怕我辛苦.
我再問佢,我用手仔同咀仔幫佢好唔好呀?
佢竟然話,佢想同我靜靜地,攬住係床上面.
SWEET死我啦…….

我而家未可以覆PM,
所以大家其實繼續PM我都無意思.

要傾計我唔介意,
不過我真係無唸住私人傾,除非對方令我覺得好特別.

而我真係無唸過上黎再玩,
所以個D自我介紹話自己黑黑實實個D,真係無需要啦,唔該.

有新相~~~~~支持~~~~~

引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 12:24 PM 發表 查看引用來源乜引到你咩???HEHE.....又話要睇全身既......
我都無話要……
我呢期好blue先上黎行個圈…

點知………

引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 12:37 PM 發表 查看引用來源我而家未可以覆PM,所以大家其實繼續PM我都無意思.要傾計我唔介意,不過我真係無唸住私人傾,除非對方令我覺得好特別.而我真係無唸過上黎再玩,所以個D自我介紹話自己黑黑實實個D,真係無需要啦,唔該.
so disappointed to see that

引用:
原帖由 淺語 於 2013-2-18 12:39 PM 發表 查看引用來源
我都無話要……
我呢期好blue先上黎行個圈…

點知………

點知....撞鬼???:smile_27:

引用:
原帖由 淺語 於 2013-2-18 12:41 PM 發表 查看引用來源
so disappointed to see that

有乜野好失望?
係度一樣都係咁傾者......

好多人對樓主 "有所期待" 嘛
:smile_o01:
引用:
原帖由 kakakarenb 於 2013-2-18 12:48 PM 發表 查看引用來源

有乜野好失望?
係度一樣都係咁傾者......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆