上一頁下一頁
發新話題

分享下自己網上識女的偷食/SP經驗 (詢眾要求, 新增偷食重要觀念/心得)

收藏  |  訂閱
63  32.8k

分享下自己網上識女的偷食/SP經驗 (詢眾要求, 新增偷食重要觀念/心得)

之前無0係呢個版蒲開, 偶然入左黎見到咁多人分享, 我又有D無聊無野做, 純粹分享下以前D搞野兩事兒, 唔係有咩咁特別, 相信大家都有類似經驗.

我曾經有2個持續性既SP (Sex partner), 都係90後妹妹仔, 另外都有幾個one night, 無叫過雞,

全都係上網識的, 有一個有時都仲會搵我話好耐無搞同我搞野, 想搞野咁話.

另一個前幾日諗住同佢去爆房OR野戰, 不過最後都無去到, 因佢岩岩有新拖拍我都費事搵人.

我想講既係D 90後妹妹仔比80後開放多D, 90後0個D真係岩岩第一次見面已經主動會幫你含, 有個仲要口爆埋佢 !

同埋唔會要求用套(90後較天真), 咁我兒家既話當然都會用啦, 人大左成熟左, 大家出黎玩無謂搞出人命.

(更新)

***第一篇SP故事在 #3樓

***由於很多人問我點先搵到野食, 我講左少少心得, 希望觀念上幫到大家, 在第四頁 #46-49樓

引用:
原帖由 freshgrad942 於 2013-2-22 07:09 PM 發表 查看引用來源我曾經有2個持續性既SP, 都係90後妹妹仔, 另外都有幾個one night, 無叫過雞, 全都係上網識的, 有一個有時都仲會搵我話好耐無搞同我搞野, 想搞野咁話. 另一個前幾日諗住同佢去爆房OR野戰, 不過最後都無去到, 因佢 ...
曬命:smile_42:

等我講下第一次偷食經驗啦, 話說都好耐之前, 十年前左右, 呢個SP就係都兒家都仲想搵我搞野0個個, 當時我係有女朋友,

當時大家都好細個, 岩岩上網識傾左無耐, 就講到話不如上佢屋企, 但0佪陣我仲好細個, 經驗無乜,

我問佢"上到黎有咩做?" , 咁多年後既兒家我仲好記得佢講過呢句"幫你含能都得添呀!"

當時我都唔信, 以為講下笑, 跟住0個晚食完飯真係去左搵佢, 約左佢8點零0係輕鐵站等, 見到佢真人"心諗, 都OK既! 細細粒粒"

之後佢就帶左我上佢度, 公屋黎既, 屋企得一個正方型既大廳, 2邊都有床, 佢屋企當然無人.

咁初頭上到佢都係玩下電腦, 傾下計咁 (當時大家好細個, 我又有D緊張怕醜), 跟住佢無啦啦幫我練骨, 仲要好舒服!

跟住應該10點左右啦, 傾到咁上下, 我同佢訓左0係張床度, 熄埋燈.

咁佢訓0係我左邊, 跟住佢無啦啦用條利奶我耳仔, 當時我第一次俾人LAM耳仔, 覺得好冰凍(當然天氣都涼), 但又好鬼爽!!

跟住我膽粗粗, 問佢頭先佢0係網上講0個句 "你頭先唔係...話...幫我...咩架咩...??"

跟住我FEEL到佢0係度扮怕醜, 話"ER.....真係.....??ER....." 佢怕醜得好假俾我睇穿

之後佢主動慢慢由LAM我耳仔, 揭高我件衫, 啜我個胸, 慢慢由我個身錫落去, 我心諗"啊.....啊.....啊....." 當時我感覺好鬼爽, 因為好鬼冰涼.

跟住佢開始除我條褲, 我心入面都好緊張, 當時我好細個未試過俾人含,

點知佢真係含落黎, 感覺真係太爽皮........佢係我呢一生人入面暫時遇過口技最好既一個(我拍過十幾次),

因為除左技術好之後, 條女既個咀唇厚薄, 個口既形狀, 牙齒既位置, 都會影響爽唔爽,

咁我當然合埋眼咁享受...我抖氣都加快, 但佢又含又啜, 令到我勁HIGH, 我都忍唔住"啊....si.....啊.....si.......啊啊啊", 0個陣都搞到我差D想射, 咁我當然忍住留返D精陣間狠狠咁插佢啦.

含左10分鐘左右, 我都忍唔住, 除晒佢D衫, 我都除晒自己D衫, 拉佢去左隔離張床同搞野,

個晚佢黎緊M, 我不斷咁抽插佢, 因為係公屋, 佢張床好近門口, 佢都唔敢叫得太聲, 只係輕輕咁忍住叫"丫.....丫......(唗氣)丫.....(唗氣)" 咁我當然繼續插爆佢!

最後我就黎想射, 我就出盡我全力, 幾廿秒極大力地狂隊插插插!!!!! 最後因為知佢黎緊M, 我中出埋 ! 完事後過一陣我就走左...

呢個係我第一個SP... 之後當然有繼續搵啦, 不過第二次搵佢既時候, 好似已經係年幾2年後既事, 佢已經搬左屋, 佢自己一間房, 搞野既環境好左好多........(待續)

手有D累, 如果多人回就繼續講我同網上識到既女仔SP們/one night既故事啦

樓主安全意識好,讚!

引用:
原帖由 jerry1123 於 2013-2-22 07:11 PM 發表 查看引用來源
曬命:smile_42:

無咩好曬, 純粹分享下, 應該都好多人網上食過女.

引用:
原帖由 alinco 於 2013-2-22 07:42 PM 發表 查看引用來源
樓主安全意識好,讚!

係呀~我唔係怕有病, 但費事搞到人地大肚麻煩就唔好

十卜十卜

望落去 好似好易咁

Fully Suppot:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆