上一頁下一頁
發新話題

Gigi第一次去賓館 怕醜死 文p1p14p27相p1p2p7p14p20p23p27p28p32p34p38更新左啦

收藏  |  訂閱
599  131.3k

GIGI 既post好正呀....

嘩!!支持!

, 睇到....血壓不斷上脹..........呀, 係上升....

支持繼續啦

咁早起身搵男友晨操呢?^^

引用:
原帖由 gigiBBchu 於 2013-2-19 05:53 PM 發表 查看引用來源
岩岩ar打電話比我 話係我屋企門口
叫我開門比佢 我開到門 見到佢拎住d花
佢話送比我 當補返佢情人節個晚陪唔到我
講真 真系好感動

佢話想出街食飯 咁我就去換衫沖涼
點知我除完衫 想開花灑 佢衝左入黎
不 ...
有埋GAPGAP睇正呀
冇咩毛毛咁啊你妹妹^^

引用:
原帖由 gigiBBchu 於 2013-2-20 01:01 AM 發表 查看引用來源
好啦 多謝你地咁支持我 我由七點po到而家啦:')
好累啦 要休息下 love you:smile_o09:

http://my.photo.qooza.hk/fullimage.php?i=aHR0cDovL2ltZzUucGhvdG8ucW9vemEuY2MvdXNlcnBob3RvLzUvNy80ODcyNTcvMTA2ODkxM ...
索啊^^
你男友就爽喇

引用:
原帖由 gigiBBchu 於 2013-2-20 05:36 AM 發表 查看引用來源
其實gigi好掛住你地嫁 仲訓唔著tim:smile_o03:
送相比你地啦 見你地咁支持我:smile_o09:
愛你地喔:smile_o09:

http://my.photo.qooza.hk/fullimage.php?i=aHR0cDovL2ltZzUucGhvdG8ucW9vemEuY2MvdXNlcnBob3Rv ...
咩事訓唔著呢?冇男友陪住你訓呢?

引用:
原帖由 jonasholmes 於 2013-2-20 11:07 PM 發表 查看引用來源

做咩突然變左個淫妹:smile_o04:

:smile_o10:邊係

支持下GIGI !!
睇住GIGI你波波..搞到我好想...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆