上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 追龍

收藏  |  訂閱
64  5.6k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-2 08:55 AM 發表 查看引用來源

我比.....唔係, 文迪比女僕用對人肉 old 嬋按面器係咁夾住塊面唔郁得, 跟住心下一轉手握拳頭, 波動拳就由下而上咁大力打開兩團胸肉, 文迪甩開對波再望吓下面嘅肯尼, 妖, 賤到佢吖, 簡直傷盡天下香土少女心 : ...
其實唔係少女心,係文迪自己嗰心......因為肯尼仔嘅奶撻技,太高超,令文迪苦練了十年,撳盡港九新界鐘仔,才練成嘅鐵沙棍,都唔敢施展出嚟!

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-2 09:09 AM 發表 查看引用來源

其實唔係少女心,係文迪自己嗰心......因為肯尼仔嘅奶撻技,太高超,令文迪苦練了十年,撳盡港九新界鐘仔,才練成嘅鐵沙棍,都唔敢施展出嚟!
鐵沙棍實在太多沙, 女僕成口都係沙搞到係咁吐吐吐, 而肯尼就繼續以佢條不爛三吋之舌黎繼續發住人地隻西, 女僕亦唔係省油之燈, 見佢鳳爪一舉, 跟住就狠狠地抓落曾經放洋出國浸過吓咸水嘅肯尼兩粒來路荔枝度

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-2 09:43 AM 發表 查看引用來源

響樓下嘅二男一女已經企左響房門口度睇表演, 女嘅見女僕正碌緊肯尼果兩粒來路荔枝, 跟住佢就攞左佢個穿戴式假陽具黎遞比女僕, 女僕戴上左假陽具之後, 跟住再又擰轉肯尼個身, 而假洋具就正向住肯尼個小菊花之處慢慢 ...
呢個時候,文迪發晒脾四,一手推開肯尼仔,霸埋佢個位,大叫:[喂!我先係男主角,屌屎眼呢啲重頭戲,梗係我嚟!]:smile_30:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-2 09:49 AM 發表 查看引用來源
呢個時候,文迪發晒脾四,一手推開肯尼仔,霸埋佢個位,大叫:[喂!我先係男主角,屌屎眼呢啲重頭戲,梗係我嚟!]:smile_30:
但肯尼武功蓋世, 一吓陰勁就將文迪震開再趴番低響度, 緊張嘅肯尼, C 眼正時而張開, 時而緊縮, 就仿似一個害羞嘅少女遇上心上人一樣嘅緊張心情, 插菊將始, 女僕攞出佢隨身帶住嘅一公升刀甩花生油出黎滋潤吓肯尼隻 C 眼, 玉指一篤, C 眼一縮, 假狗已至, 風雲變色, 轟隆........

引用:
原帖由 mandy2013 於 2017-11-2 09:57 AM 發表 查看引用來源

但肯尼武功蓋世, 一吓陰勁就將文迪震開再趴番低響度, 緊張嘅肯尼, C 眼正時而張開, 時而緊縮, 就仿似一個害羞嘅少女遇上心上人一樣嘅緊張心情, 插菊將始, 女僕攞出佢隨身帶住嘅一公升刀甩花生油出黎滋潤吓肯尼隻 C ...
呢個返工時間,肯尼仔已冇力反抗,但求各施主手下留情,謹記文迪先係男主角......:smile_39:

有的亂色狼系肯尼仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆