上一頁下一頁
發新話題

10月4日yellow酒吧party+sam女友生日party(多謝大家出席,當晚有三十幾人,玩得很開心)

收藏  |  訂閱
245  7.0k

引用:
原帖由 得意妹 於 2008-9-29 05:03 AM 發表 查看引用來源

有什麼野玩呀?????
James Lavelle 2008全新震撼大碟 <End Titles...Stories For Film> 官方音樂深圳行全球著名组合 U.N.K.L.E 首腦 ; MO'WAX創辦人
活動資料主辦人:We ♥ Richy Shenzhen
類型:派對 - 俱樂部派對
網絡:Global
時間及地點開始時間:2008年10月10日 22:00
結束時間:2008年10月11日 5:00
地點:Richy Shenzhen
街道:深圳市罗湖区庐山酒店侧
城市/城鎮:Shenzhen, China
檢視地圖
[url=]
[/url]
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo

聯絡資料電話號碼:62833597
電郵地址:[email protected]

引用:
原帖由 ~嘉輝~ 於 2008-9-29 02:49 PM 發表 查看引用來源

James Lavelle 2008全新震撼大碟  官方音樂深圳行全球著名组合 U.N.K.L.E 首腦 ; MO'WAX創辦人
時間及地點開始時間 ...
咁正
但一定好難book sofa啦

拮...........拮..................拮:smile_34:

引用:
原帖由 ~嘉輝~ 於 2008-9-29 12:24 AM 發表 查看引用來源

其實嫌貴~~攪坐 FACE 玩 RICHY 得唔得?都係 3-400度~~差唔多!
其實如果玩到天光.
RICHY都唔係好貴. 500蚊玩天光.

不過我之前在RICHY玩太多了....要轉下...:smile_46:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-9-29 05:49 PM 發表 查看引用來源
拮...........拮..................拮:smile_34:
THX...............

引用:
原帖由 姣婆五號 於 2008-9-29 06:50 PM 發表 查看引用來源

其實如果玩到天光.
RICHY都唔係好貴. 500蚊玩天光.

不過我之前在RICHY玩太多了....要轉下...:smile_46:
RICHY真係幾貴呀
但真係好玩

推一推阿sam先.......

已有十多位女女話到

what kind of girls???

引用:
原帖由 ~嘉輝~ 於 2008-9-29 02:49 PM 發表

James Lavelle 2008全新震撼大碟  官方音樂深圳行全球著名组合 U.N.K.L.E 首腦 ; MO'WAX創辦人
時間及地點開始時間 ...
果日在深圳开會,未confirm得唔得,当日電你可以嗎?

貴唔緊要,最緊要好玩!:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆