上一頁下一頁
發新話題

貴人事忙、賤人善忘

收藏  |  訂閱
3.0k  97.8k

引用:
原帖由 orbital 於 2012-9-9 12:28 PM 發表 查看引用來源

諗起之前好似都有個ching 係有家室係度搵食但揚左

有古仔聽,點架件事

引用:
原帖由 orbital 於 2012-9-9 12:28 PM 發表 查看引用來源

係呀?
我唔知喎~

引用:

阿鬼條福街:smile_30:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2012-9-9 12:32 PM 發表 查看引用來源

哦,係呀鬼

引用:
原帖由 (小飛) 於 2012-9-9 12:33 PM 發表 查看引用來源

哦,係呀鬼

佢都唔見左人啦

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 9-9-2012 12:32 PM 發表 查看引用來源

話哂七月都費事講佢,而且今期熱話食香蕉嘛

大家好,我係佢xx,and我用緊佢電話上黎tim,點解?!因佢去左洗車,冇帶電話

我冇嬲佢,亦冇資格去嬲佢,我對佢比起其他師姐可以話係天同地比,佢講既係事實,我超過四年冇比佢搞!!佢有搞我,係我冇feel only。

我睇曬所有留言,發覺manyi係因為一句"粗野黎,一次收皮"
在我黎講,我唔覺有咩問題,佢成日都掛係口邊,可能字眼敏感,用詞不當,亦冇標點符號,所以覺得佢貶你,唱你!!
我唔係幫佢,佢亦唔抵幫,唔應該對其他男會員討論,我唔知佢地邊個主動傾起,都冇打算去追究!

我今次只會留言,亦唔會再出現
你地可以回覆我,但請唔好用"引用"因我已留意呢個"引人入性"好耐
知道點運作
最後,我會幫我老公del左呢個discuss app
Thank you for your operation!!

引用:
原帖由 friend_forever 於 2012-9-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

佢都唔見左人啦
可能轉咗a/c呢

引用:
原帖由 coolwomanman 於 2012-9-9 12:39 PM 發表 查看引用來源
大家好,我係佢xx,and我用緊佢電話上黎tim,點解?!因佢去左洗車,冇帶電話

我冇嬲佢,亦冇資格去嬲佢,我對佢比起其他師姐可以話係天同地比,佢講既係事實,我超過四年冇比佢搞!!佢有搞我,係我冇feel only。

我睇 ...
del個app?
del個人吧啦

哈哈~~~~~好好笑
一則大笑話, 咩人都有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆