上一頁下一頁
發新話題

CP有錢人NC揾九賓各C-Hing小心

收藏  |  訂閱
66  5.6k

4600?! 真係好貴噃!

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-4 11:09 PM 發表 查看引用來源
四百多一位,
真係不算貴.:smile_o13:
淨系K房同飲無食過嘢:smile_19:  DJ未計:smile_55:

引用:
原帖由 @基頭四@ 於 2009-8-4 11:01 PM 發表 查看引用來源
個個禮拜有團咁又點?SOGO 樓上 LB 夠話呃鳩人啦。咪到今時今日一樣咁多人中招。
用0下你個腦la唔該,個個禮拜有團如果係搵笨0既,一人出一個report插都幾百個報告la,又點會只有幾個呀,呢d踩人個場0既post周不時都有,見怪不怪,你生客上去玩就話人搵你笨,好無賴姐,玩梗係搵熟人帶架la,生客walk in覺得蝕左又出帖插,輸打嬴要,你玩晒la:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

四哥有人搵你呀?:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-5 06:19 PM 發表 查看引用來源
四哥有人搵你呀?:smile_30::smile_30::smile_30:
你d九又出黎煽風點火,跟都唔跟基佬4 la,剩係識打粗口字,一無是處,覆帖都要俾人入到位0既,有個屁用咩

引用:
原帖由 不机 於 2009-8-4 13:34 發表
禁你去不去
都同你讲左..住左贡耐係CP玩K用手指数得出,,行远少少..

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-4 23:03 發表

下次你帶隊~~~~~:smile_o13::smile_o13:
嘻...帶你去沙湾...

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-5 06:22 PM 發表 查看引用來源

你d又出黎煽風點火,跟都唔跟基佬4 la,剩係識打粗口字,一無是處
好過你唔識字!

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-8-4 23:48 發表
我上星期已經賴左野啦喺呢個場:smile_19:
仲去無,,,

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-5 18:25 發表
好過你唔識字!
依..好似話我贡喎:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆