上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.1k

keep going

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-12-8 11:04 PM 發表 查看引用來源

應該唔會ge
我知佢有玩開,但點都好,我完全無後悔過,點都叫做試過玩過,置身其中係好刺激ga,即使做旁觀都好想加入啦,我係自願ge
agree,要置身其中先會明白當時氣氛和其他人影響,自不然會投入去玩
呢d好難用文字去寫出黎,一般人係唔會明白

引用:
原帖由 助人之男 於 2008-10-24 13:35 發表 查看引用來源
你bf就慘喇, 俾六千蚊你去搞野, 樓主應該好好反省下..
仲比左$6000蚊買左HIV上個身度!

引用:
原帖由 hikit2002 於 2008-10-24 20:36 發表 查看引用來源
你唔做雞嘥左 小心報應 做你男友真慘:smile_39:
做得雞果D都唔怕七大!佢成功左啦…

引用:
原帖由 車仔健 於 2008-12-8 11:16 PM 發表 查看引用來源
仲比左$6000蚊買左HIV上個身度!
樓主又唔係你女友,何必苦苦相逼呢??

既師兄心存衛道
不如去風月版普渡眾生啦

食不到葡萄是酸的,
如果此事發生在d師兄身上的,他們又不同講法的啦.
點都好啦,
樓主!!防人之心不可沒,妳要小心妳的那個女性朋友!!!
另外,正常的男人都不喜歡女人有這樣的經歷,妳千萬記得不要說,也不要給你bf見到(她).
最好,這個故事如果沒加 - 沒有男友同行,什麼比6千妳去玩,等等....
相信會是非常可觀的故事!!!!!:smile_15:

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-12-8 11:09 PM 發表 查看引用來源

唔係好多個,因為我都唔係主角,就算我最後加入咗,d男仔都係埋嚟摸吓抽吓水同睇吓多,而且我都唔認得晒佢哋,同一時間試過三個人啦,但有換過人
雖然你唔係主角, 而你既注意力有放左係個德國妹到, 但你當日係咪有D內疚, 所以唔係好想玩, 但最後個氣氛又另你難以抗拒咁加入呀 ?

試過Group Sex之後, 再回到返一對一會唔會覺得悶, 或者總係若有所失 ?

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-12-7 16:01 發表 查看引用來源
最近好唔得閒,而且最後哥兩日我都唔係主角,所以好耐都無打埋落去,不過又打吓停吓,終於簡簡單單講埋哥兩日ge性事啦。

之前講到我個friend未得我同意就應承咗佢個德國朋友約班friend一齊玩g ...
經歷過, 算是享受過就好了
一切回味留心中
好好的向前走吧
當然的, 要是跟男友都有協議, 可以再繼續的去享受, 但別忘記男友呀

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-12-8 23:06 發表 查看引用來源

其實去之前都有d問題ga la,不過去完自己唸清楚就不如算啦,咪分手lor
冰封三尺非一日之寒
過左去就算啦

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-12-7 04:01 PM 發表
最近好唔得閒,而且最後哥兩日我都唔係主角,所以好耐都無打埋落去,不過又打吓停吓,終於簡簡單單講埋哥兩日ge性事啦。

之前講到我個friend未得我同意就應承咗佢個德國朋友約班friend一齊玩g ...
雖然樓主唔係主動,但牛唔飲水點會.....
我唸樓主只係比自己一種藉口姐
我都識好多女仔,平時扮晒高斗,熟咗同玩開之後,根本係另一個人,所以樓主去到無人識ge地方,莫講話呢種orgy party,就算叫樓主當街當巷做愛都可能得啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆