上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.1k

引用:
原帖由 沉默的智者 於 2008-11-18 05:21 PM 發表 查看引用來源

雖然我係呢版嘅版主,我都同你有同感:smile_39:
唔係你加分比佢架咩??:smile_41:其實我覺得樓主咁大個人,
都知玩呢d野去到咩危險性,萬一果幾條鬼有性病就真係大鑊.....

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-18 05:56 PM 發表 查看引用來源

唔係你加分比佢架咩??:smile_41:其實我覺得樓主咁大個人,
都知玩呢d野去到咩危險性,萬一果幾條鬼有性病就真係大鑊.....
未必既.......

:smile_46:
引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-18 05:56 PM 發表 查看引用來源

萬一果幾條鬼有性病就真係...............

抵能死

真係幾能淫...哈

引用:
原帖由 沉默的智者 於 2008-11-18 05:21 PM 發表

雖然我係呢版嘅版主,我都同你有同感:smile_39:
唉~我都以為自己過哂時...連性版版主都...

覺得依家d女好得人驚...:smile_42:

引用:
原帖由 Illidan 於 2008-11-19 02:40 AM 發表 查看引用來源

唉~我都以為自己過哂時...連性版版主都...

覺得依家d女好得人驚...:smile_42:
都唔算啦.........

引用:
原帖由 黃帝病 於 2008-11-18 01:53 AM 發表 查看引用來源
現代的女生真的這麼淫盪!?
實在好難想像.
我都係甘話, 以旁觀者身份睇, 頂樓主唔住, 實在太淫盪, 覺得樓主BF好慘, 如果我是班德國仔一份子, 有得食當然正啦, 不過心裡會覺得樓主及樓主GF Cheap過雞

你同你個fd都係個賤女人

引用:
原帖由 orderman 於 2008-11-14 11:52 AM 發表 查看引用來源
如果你是衛道之士,你絕對可以「大大力」去批評樓主。
但你是衛道之士,卻又不應在這版出現呢!
若出現此版,或多或少也是好色、咸濕之列吧?

你好色、你咸濕,但卻去批評別人好色、咸濕?何道理之有?
你只用 ...
唔淫亂, 你地班大哥又話唔過癮, 唔夠喉, 現在夠淫亂了, 你地又頂唔順,
又要作道德批判, 其實你地想點呀?

支持支持~
期待緊下一集~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆