上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.0k

引用:
原帖由 orderman 於 2008-11-14 11:52 AM 發表 查看引用來源
如果你是衛道之士,你絕對可以「大大力」去批評樓主。
但你是衛道之士,卻又不應在這版出現呢!
若出現此版,或多或少也是好色、咸濕之列吧?

你好色、你咸濕,但卻去批評別人好色、咸濕?何道理之有?
你只用 ...
衛道之士點解唔應該入黎呢個版???
入黎呢度  同咸濕或好色 兩者根本無 相關關係~
好色同咸濕都要視乎對象~ 咸濕另一半同咸濕另一半以外o既人係兩回事
無謂夾硬拚砌一大堆「所謂」理由去鬧你眼中o既「衛道之士」.....
客觀地講~ 佢地係無做錯..........因為佢地的確講事實~ 唔係無中生有
唔滿意的話不如向版主反映一下~
唔好引起不必要罵戰

現代的女生真的這麼淫盪!?
實在好難想像.

引用:
原帖由 黃帝病 於 2008-11-18 01:53 AM 發表 查看引用來源
實在好難想像.
呢個世界咩人都有
過到自己o個關咪得囉

引用:
原帖由 BB熊:] 於 2008-11-18 01:59 AM 發表 查看引用來源

呢個世界咩人都有
過到自己o個關咪得囉
totally agree... 有d人鐘意好多sp, 有d人又唔洗sp...

回覆 280# 的帖子

等你呀..........................................樓主:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-11-18 12:43 AM 發表 查看引用來源

寫咗一半啦,唔想分開出,但早輪識咗個新bf,唔想佢知我呢單野,所以無在佢面前打埋佢,但呢輪又日日陪佢,所以打一日停幾日....sorry啦,我會講埋最後哥兩日ge野ga la
等你嗰 ending 啊:smile_04:

need help ??

引用:
原帖由 黃帝病 於 2008-11-18 01:53 AM 發表 查看引用來源
實在好難想像.
可能我已經跟時代脫節~ 我都同閣下有同感.......= =''

引用:
原帖由 勝天 於 2008-11-18 05:11 PM 發表

可能我已經跟時代脫節~ 我都同閣下有同感.......= =''
雖然我係呢版嘅版主,我都同你有同感:smile_39:

好奇怪, 一路睇就一路代入佢bf個角色, 好似自己俾左$6000佢去德國咁. 我諗好多人都係咁所以咁激動~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆