上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.0k

引用:
原帖由 淫亂鎗 於 2008-10-25 12:28 PM 發表

同意!
班德國仔當你係雞!
影衰中國人!!
驗下有冇aids先講啦:smile_34:
雖然我哋成日搞野,我我唔覺得佢哋係咁ge心態, 我係呢度講ge只係搞野ge野,無搞野時,佢哋係好nice ge男仔,就算做真bf我都ok

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-10-26 04:52 PM 發表

覺得可唔可惜呀?
唔可惜,只覺得好唔抵,不過e+無野啦

佢永遠唔覺得自己有問題,無藥可救

引用:
原帖由 layla69 於 2008-10-25 02:38 AM 發表
算吧!!!通常分享性事都係咁ga 啦!!hurt 喱個hurt果個!!
佢唔知,點hurt呢

真又好假又好....樓主只係分享佢既事, 唔會hurt到其他人, 所以我信真係發生過, 仲好想發生係自己身上tim...呵呵

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:55 PM 發表 查看引用來源

唔可惜,只覺得好唔抵,不過e+無野啦

佢永遠唔覺得自己有問題,無藥可救
咁又係..比6千蚊條女去任人屌..真係無藥可救..
唔岩聽當我無講過:smile_42:

你哋成日話樓主係雞,
其實佢都係有享受過,
如果男人玩你哋就會好
sex唔係淨係得男人享受架

引用:
原帖由 g4gourmet 於 2008-10-26 05:06 PM 發表 查看引用來源
真又好假又好....樓主只係分享佢既事, 唔會hurt到其他人, 所以我信真係發生過, 仲好想發生係自己身上tim...呵呵
STOP..........AIDS IS VERY FIGHTENING.......YOU ARE SO BRAVE

great trip!! waiting for round 2

睇到d post真係搞笑
一班毒男第一句就話

"點解唔益我呀"
"都唔明港女做咩咁鍾意外國人"
"做你男朋友真係慘"

黎得呢度大家都係share性事je,人地share無你份玩就o係度話人,黎得呢度都係enjoy同鍾意sex架啦,我唔信呢d野發生o係自己身上會唔enjoy呀

引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-10-26 12:15 AM 發表 查看引用來源

收到!  明白晒!

咁香港女同鬼仔做,啲鬼仔嘅心態未等如港仔玩北妹.......

好似當啲港女好cheap wor.
你地男人係咁諗je
唔代表鬼仔都係咁諗
不過你要咁諗都無辦法,up to u

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆