上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.1k

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:24 PM 發表 查看引用來源

佢地只不過人多輪住嚟做,感覺上比只同自己bf做刺激好多,而且始終係外國人,粗d長d好吸引,香港無咁ge男仔,不過有一樣肯定ge係,香港男仔硬d,佢哋就算可以出兩三Q,到之後都唔夠硬,唔多過癮,不 ...
睇到咁既場面,唔心動想試就有鬼
不過我同意你話鬼仔係冇咁硬,不過真係長同粗

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-10-26 04:22 PM 發表
係外國成個人都好放,又沒人知我係邊個
我都係咁唸
在香港成日聽人講打野戰,但我從未試過在香港打野戰,但去旅行時我竟然自己提出過出去架車外邊先做,而且哥次仲係3p(我個friend同佢個sp在車內搞緊),我覺得好刺激,我甚至想有人睇到tim

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:25 PM 發表 查看引用來源

無錯,返嚟之後我個friend有叫過我一齊去,但我無再join過佢
梗係唔好啦,再黎就後悔莫及喇。

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:29 PM 發表 查看引用來源

我都係咁唸
在香港成日聽人講打野戰,但我從未試過在香港打野戰,但去旅行時我竟然自己提出過出去架車外邊先做,而且哥次仲係3p(我個friend同佢個sp在車內搞緊),我覺得好刺激,我甚至想有人睇到tim
哈哈...你心野喇。

引用:
原帖由 助人之男 於 2008-10-24 01:35 PM 發表 查看引用來源
你bf就慘喇, 俾六千蚊你去搞野, 樓主應該好好反省下..
I agree, your bf is so poor..

good experience:smile_40:

做乜咁多人咁激動
其實係呢到睇,好多都有出軌野la

认真好野,够放既女人正.

引用:
原帖由 GOFK 於 2008-10-25 12:43 AM 發表

樓主都冇同bf講....試下樓主同佢bf講睇下分唔分手....不過依家都分左啦....話唔定班德國仔收買左....d扑野場面俾人upload晒上網~~
佢永遠唔會知, 亦無必要比佢知, 分手同呢單野無關, 冰封三尺非一日之寒

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:50 PM 發表 查看引用來源

佢永遠唔會知, 亦無必要比佢知, 分手同呢單野無關, 冰封三尺非一日之寒
覺得可唔可惜呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆