上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.1k

我覺得可信性好低.............

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2008-10-24 12:49 PM 發表
就咁就益晒d鬼佬,做咩唔益下我地呀:smile_39: :smile_39::smile_13:
無話邊個益邊個ge
去之前我都供唸過,係完全供唸過,我一心只唸住去旅行啫,而且我初時都忍住無加入,只不過後來衰咗lor

唔緊要啦,樓主守到個尾門已經好好架喇。

引用:
原帖由 助人之男 於 2008-10-24 01:35 PM 發表
你bf就慘喇, 俾六千蚊你去搞野, 樓主應該好好反省下..
反省咩?
我有叫佢去,係佢唔去

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-10-26 04:00 PM 發表
唔緊要啦,樓主守到個尾門已經好好架喇。
都比咗人啦,哥次仲搞到我損咗超痛

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:00 PM 發表 查看引用來源

反省咩?
我有叫佢去,係佢唔去
你講得岩,不過番左香港你要乖乖地喇。

引用:
原帖由 行樂 於 2008-10-24 02:01 PM 發表
抵呀..6千蚊買左咁多頂綠帽番黎~
唔好只係話我哋比綠帽佢,我相信今時今日,男歡女愛好平常,最緊要係我在香港時都唔會咁搞,我未試過正式拍緊拖時出去搞野,我對得所有bf住,今次只係偶然啫

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:02 PM 發表 查看引用來源

都比咗人啦,哥次仲搞到我損咗超痛
而家好番未呀?

PS - 其實我果時都響德國,不過淨係去啤酒節...... :smile_44:

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:06 PM 發表 查看引用來源

唔好只係話我哋比綠帽佢,我相信今時今日,男歡女愛好平常,最緊要係我在香港時都唔會咁搞,我未試過正式拍緊拖時出去搞野,我對得所有bf住,今次只係偶然啫
都沒咩話邊個對唔住邊個既

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-26 04:06 PM 發表

偶然?你好似成程旅行不停咁搞都算偶然?一次半次就話偶然姐,你由朝到晚咁搞法都算偶然?牛唔飲水........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆