上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.1k

引用:
原帖由 BB熊:] 於 2008-10-25 09:02 PM 發表 查看引用來源

因為未試過咁囉...heeee

我之前都同過鬼仔拍拖..佢地把口真係tum死人,性事又勁好多...但成日想玩後面=.=.....
鬼仔咁大咁長,比佢插後面容乜易整爆><

引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-10-25 07:18 PM 發表

都唔明啲香港女仔咁鍾意鬼仔????:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:
外國的月亮特别圆嘛~~

如果要淫唔一定係外國,香港都得架.....................

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-10-25 09:16 PM 發表 查看引用來源
如果要淫唔一定係外國,香港都得架.....................
你對, 要淫邊度都得啦:smile_34:

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-10-25 09:16 PM 發表 查看引用來源
jenny咁妳係香港玩過淫亂派對呀

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-25 09:11 PM 發表 查看引用來源

鬼仔咁大咁長,比佢插後面容乜易整爆>
爆硬,所以我死人都唔制..hehehe

引用:
原帖由 63021 於 2008-10-25 09:26 PM 發表 查看引用來源

jenny咁妳係香港玩過淫亂派對呀
點先叫做party呀................

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-10-25 09:34 PM 發表 查看引用來源
點先叫做party呀................
成班人囉!

引用:
原帖由 BB熊:] 於 2008-10-25 07:57 PM 發表 查看引用來源

咁點解香港男人咁鍾意北妹,台灣妹同日本妹
收到!  明白晒!

咁香港女同鬼仔做,啲鬼仔嘅心態未等如港仔玩北妹.......

好似當啲港女好cheap wor.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆