上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.0k

當故仔睇咪算lor

德國佬係咪冇愛滋 ?? :smile_42:
做你男朋友好慘,俾埋錢你去外國做雞

一條插屎眼,一條插佢妹妹,同時佢又幫另一個口交!

i like it:smile_47:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2008-10-24 12:49 PM 發表 查看引用來源
就咁就益晒d鬼佬,做咩唔益下我地呀:smile_39: :smile_39::smile_13:
都唔明啲香港女仔咁鍾意鬼仔????:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 bunbun5448 於 2008-10-24 12:52 PM 發表 查看引用來源
support and see
呢張圖片好岩睇,我想問點樣可以將滴圖擺上來啊?

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-24 12:23 PM 發表 查看引用來源
今年8月同一個女性朋友去咗德國玩咗成個月,返嚟之後成日都好掛住哥段日子,最近啱啱同bf分手,終於的起心肝寫返哥段日子同返嚟之後呢段時間ge心情。

其實早在今年五六月我 ...
呢餐飽晒啦:smile_38: :smile_38:

樓主你就好啦..wa!!!!!!!好羨慕你呀^^
不過你男友就慘d
唔緊要啦,都散左~

話時話,鬼仔真係幾好

引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-10-25 07:18 PM 發表 查看引用來源

都唔明啲香港女仔咁鍾意鬼仔????:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:
咁點解香港男人咁鍾意北妹,台灣妹同日本妹

引用:
原帖由 BB熊:] 於 2008-10-25 07:49 PM 發表 查看引用來源
樓主你就好啦..wa!!!!!!!好羨慕你呀^^
不過你男友就慘d
唔緊要啦,都散左~

話時話,鬼仔真係幾好
下~點解你會羨慕佢ga.....=.=

我有個朋友只係搵鬼仔做bf,佢話鬼仔除了性事勁,
對女仔都特別浪漫.

不過當然唔係全部鬼仔係咁la~

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-25 08:11 PM 發表 查看引用來源

下~點解你會羨慕佢ga.....=.=

我有個朋友只係搵鬼仔做bf,佢話鬼仔除了性事勁,
對女仔都特別浪漫.

不過當然唔係全部鬼仔係咁la~
因為未試過咁囉...heeee

我之前都同過鬼仔拍拖..佢地把口真係tum死人,性事又勁好多...但成日想玩後面=.=.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆