上一頁下一頁
發新話題

misshuggies性事記 {加相p1 12Feb}

收藏  |  訂閱
1.7k  112.5k

more

引用:
原帖由 misshuggies 於 2013-2-3 03:38 PM 發表 查看引用來源
有有有!依家開始係樓下報上名來就可以獲得精美掛住一個。數量有限,送完即止。:smile_34:

我又要

Hi, Misshuggies, 你D相好吸引, 期待妳的更新 ! By the way,唔好唔開心, 過去已成過去, 失去只是為了未來的更好 ~

UM~睇你既相~覺得你好似湯唯咁有氣質呀!

引用:
原帖由 misshuggies 於 2013-2-3 03:23 PM 發表 查看引用來源
好啦多謝各位支持同關心。因為,已經挽救唔到。。同男朋友分開左了。。佢唔會睇到呢個post. 都希望佢以後開心幸福。

既來之則安之...波係圓嘅, 話唔定有一日會再相遇呢?
唱隻歌仔治吓你情傷...

"我話個flight卻到未到, 令我更相信漫遊花都, 覓芳草, 仔...一邊看著...儲...."

收工又嚟推吓先...今晚食住宵夜捧場:smile_38:

misshuggies....想問下係咪真係好多空姐會同機長發生關係架?:smile_13:

引用:
原帖由 四十歲退休 於 2013-2-4 05:16 AM 發表 查看引用來源misshuggies....想問下係咪真係好多空姐會同機長發生關係架?:smile_13:
當然係有咁既關係。但係我眼見其實唔係你地想像咁多既,反而cabin crew空少會……啲:smile_45:

引用:
原帖由 misshuggies 於 2013-2-4 08:47 AM 發表 查看引用來源
當然係有咁既關係。但係我眼見其實唔係你地想像咁多既,反而cabin crew空少會……啲:smile_45:

因為空少多接觸

引用:
原帖由 misshuggies 於 2013-1-22 08:46 PM 發表 查看引用來源
大家好。misshuggies其實同男朋友性生活好好,但係因為工作關係,成日都無機會餵飽妹妹架,咁就唯有diy搞掂啦。 好似今日咁,misshuggies off半日但都係stand by緊,稔住等男朋友放工就可以但又收到呀姐 ...
支持..good..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆