上一頁下一頁
發新話題

比人私有後番黎啦<3 (文:P.75)(相: P.46/P.68/P.87口爆相)

收藏  |  訂閱
2.6k  158.3k

比人私有後番黎啦<3 (文:P.75)(相: P.46/P.68/P.87口爆相)

UPDATE STORY: P.75 1112#UPDATE PHOTO: P.46 686#
                            P.68 1007#
                            P.87口爆相仲有無人記得我呀識我既都知我比人私有左啦
而且呢排忙住溫書
今日就突然想上黎曬下幸福haha
p.s :我簽名檔張相吸住對波對手就係佢架啦

話說呢琴晚屋企人番曬工無人陪我食飯咁岩佢又收早所以就點佢買飯上黎同我一齊食啦咁佢差唔多到呢..我就求其著左件風嬲運動褲落去接佢啦(入面無著brabra架)諗住比d驚喜佢好啦見到佢啦..就一手橋去佢度仲特登用對波波壓下佢
問佢"Can you feel it?"咁佢話"yes"啦
我以為佢真係feel到,但又見佢無咩反應以為佢唔多中意啦:smile_24:

番到屋企食完野就攬下又睇下頭條新聞啦
佢坐係我隔離掃下我手臂
佢就話"咦裡面無野既咩?"
我"你話呢"
佢"應該有既...你唔會唔著呱"(哈哈佢好蠢原來佢唔知)
我"唔知架"
跟住佢係咁問我到底入面有無著,但我就唔理佢xd
終於佢掃掃下都忍唔住逼我同佢錫錫
初初都好地地,錫錫下佢想摸上去我波波度啦
但我就扮曬反抗唔比佢摸..不過當然識我既人都知我係反抗唔到架啦
佢就順住個勢渣落去啦..隔住件風嬲佢話好好手感喎
佢直頭好似渣上引咁好好笑

之後呢就轉移場地入房啦
入到去第一時間佢就叫我幫佢含啦
小deedee升d但又未升曬喎,就等我發揮下我既口技啦
好快佢就升曬上黎頂住曬啦
唔知點解個日口水特別多..一路含一路有d雪雪聲..拎番出黎仲有條口水絲
之後就比佢的番床..先黎係男上咁啦
由於係岩岩黎完m所以都比佢唔套domdom入啦
佢一入到去就係咁話裡面好暖好濕..我仲收縮夾多佢幾下
插左一陣我就話我要騎啦
岩岩一坐落去個下我feel到佢頂中左我好舒服個位搞到個身即刻軟曬
爬左落佢個身..佢就係咁頂..我就係咁叫
(人地都未騎:smile_24所以我就坐番上去啦...
其實我之前都唔識騎架...係佢教我先識咋...我就係咁un又前後咁磨
佢就好嘆咁係度吟啦..其實我真係好中意聽男人既呻吟聲架
咁好聽所以我都落力un大力d...成間房都係啪啪啪聲...hehe
佢突然禁停我唔比我un..話我會un爆佢喎
咁我就訓番落佢個身度...
突然間佢好似上身咁不停咁頂我...又快又大力...
我係咁叫又係咁話"呀..唔得啦...呀bb...好...舒服..呀"
真係超正..下下頂到盡...加上佢deedee有少少彎彎地啦...就好易頂到妹妹G點
我feel到妹妹d水水好似就快湧出黎咁(諗起都濕濕地)
佢終於都停左落黎...我就伏係佢身度..係佢耳邊好嗲咁叫左聲"kimochi~"
之後又轉番男上啦..點知插插下妹妹好似有d唔聽話開始乾咁我就話休戰5分鐘啦
btw都要表揚下呢隻野架
休戰期我唔知點解係咁打左幾個吃痴..佢就即刻攬住我比d溫暖我..hehe

但唔知點解妹妹硬係唔聽話..
(但其實裡面好多水架)佢就二話不說咁插左兩隻手指入去..
除左deedee搵到細妹G點..連手指都得架..
佢係咁插我舒服到我係咁尖叫好似傻左咁仲要捉住張床單d水聲仲好勁..
後尾佢就男上咁插番入黎啦佢忽然話不如打側插..
好啦我地就轉左位
點知原來打側都插得好入..又係咁頂到我
我真係除左叫就無野可以做啦...

到最後就轉番男上啦....佢仲將我對腳夾埋..咁樣好似會窄d同插得入d:smile_o05:

佢就越插越快..我就越叫越大聲

佢問我射邊啦..咁我又無咩所謂既除左內射

佢突然蚊出黎叫我mak大個口...就全部射曬入我個口入面啦

hehe佢好叻架無射"咩"

我仲影左幾張想留念:smile_o01:

分享完畢:smile_o09:

welcome back!
支持左先睇:smile_38:
簽名檔好正呀!

引用:
原帖由 AR俊AR 於 2013-3-9 08:17 PM 發表 查看引用來源
welcome back!
支持左先睇:smile_38:
簽名檔好正呀!
咁快手:smile_o13:

好柔軟wor

引用:
原帖由 寒風 於 2013-3-9 08:21 PM 發表 查看引用來源
好柔軟wor
綿花糖呀?:smile_o13:

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-3-9 08:19 PM 發表 查看引用來源

咁快手:smile_o13:
咁岩係引板做緊CD ROM, 難得見到師姐出新文,梗係爭做第1先:smile_30:

引用:
原帖由 AR俊AR 於 2013-3-9 08:27 PM 發表 查看引用來源

咁岩係引板做緊CD ROM, 難得見到師姐出新文,梗係爭做第1先:smile_30:
掛唔掛住我先:smile_o01:

相呢

支援:smile_38:

引用:
原帖由 33083391 於 2013-3-9 08:31 PM 發表 查看引用來源
相呢
咩相先:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆