上一頁下一頁
發新話題

怕羞男往事回憶,更新P.57 完

收藏  |  訂閱
895  709.3k

剛才打唔到中文,肺腑之言
雖然無埋牙場面,只有一條友係咁俾人打j同含j
但師兄的文筆唔錯,我追足一個下午了
自從中環托派之後也未試過了‧

支持, 支持。感情經驗少既年紀, 係會有咁多矛盾, 同行動快過個腦, 真係感觸。

多情自古空馀恨,無情不似多情苦。

首先我簡單講,樓主呢個故事比起雜文西 一路向西更為優秀.

令人容易代入樓主角色 我決定追哂落去 我想知後事如何

有無揀到是但一位拍到拖?點解兩位都無開花結果

我今日晏就開始睇既 係屋企一邊舉鈴一邊用手機睇.

比起一般甜故 更有愛情元素 所以我繼續睇 沖涼後

睇到464# 點講好呢 以一個男人立場我只能一邊講粗口

一邊係到懷疑真定假呀 咁_正既事情都會發生?

作為一個男仔我覺得樓主都幾賤 雖然佢兩個女仔

都可能失左身/已經有過男友實戰經驗豐富

但老老實實 玩個part唔計 第一次無睇錯係b

趁a睡左 搞你 你唔鍾意人就拒左佢啦..

去到中期 15 16 你似乎想兩個要哂 又唔想承認

我作為一個cd rom 我用手機睇本身唔諗住留言

我呢家都故意去左開電腦留言 原因係某個女仔

都曾經同我講過 算啦我又唔係你既邊個 呢一句

令我好大感觸:smile_o03: 初頭既樓主幾似我

雖然我學歷背景/這些方面唔係樓主既內容..

但曾經中學都試過呢類溫馨愛情事(絕無黃色東西

any more? it is so touching

引用:
原帖由 23462346 於 2013-3-2 08:15 PM 發表 查看引用來源
首先我簡單講,樓主呢個故事比起雜文西 一路向西更為優秀.

令人容易代入樓主角色 我決定追哂落去 我想知後事如何

有無揀到是但一位拍到拖?點解兩位都無開花結果

我今日晏就開始睇既 係屋企一邊舉鈴一邊用手機 ...
多謝師兄感言,相信師兄在中學時既回憶都是相當精彩。

引用:
原帖由 往時愉快回憶 於 2013-3-3 12:20 AM 發表 查看引用來源

多謝師兄感言,相信師兄在中學時既回憶都是相當精彩。

樓主今晚會唔會有大結局阿
支持你!

Ching,你無事嗎?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-3-3 05:00 PM 發表 查看引用來源Ching,你無事嗎?
謝謝關心,只係昨晚睇左兩場波,今日未有精神更新。應該差兩段寫完,明日出文。

自從看這篇文那麽多的回應就只有你一個說摟主賤的試問年輕人血氣方剛𣎴喜歡人就不要攪人-相反來說你可以嗎?𣎴要辦專一自欺欺人了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆