上一頁下一頁
發新話題

怕羞男往事回憶,更新P.57 完

收藏  |  訂閱
895  709.4k

引用:
原帖由 bananahk 於 2013-1-30 10:19 AM 發表 查看引用來源
先多謝ching 一早update:smile_o06:
:smile_o02:又係咁吊癮:smile_o16:

我琴晚差唔多打完前唔覺意訓左,剛才整理番先post, 加唔到午夜場,先變早場。

引用:
原帖由 往時愉快回憶 於 2013-1-30 10:29 AM 發表 查看引用來源我琴晚差唔多打完前唔覺意訓左,剛才整理番先post, 加唔到午夜場,先變早場。
加油呀!你睇下個點繫就係對你嘅認同:smile_o12:

支持,真係好引人入性,可以俾我回憶番20歲既日子^^

師兄
早排頭幾板睇完後......冇時間再追

今日一睇廿幾板.....感覺特別深...
特別係B果句
其實你又唔係我男朋友,諗深一層,我都唔知嬲你同A咩,你又唔係我邊個,都唔知點解會咁。

我睇完...都有D酸....好似第一次對一個女仔既感覺咁

其實大家你情我願,你冇向我承諾d咩野,你又唔係我男朋友,我唔會怪你。但係我想你知道,我唔想同你維持係咁既關係,你明唔明呀?
呀B呢句...我個感覺更深

你呢個POST令好多師兄師姐諗番起好多細個既野....我亦一樣
但我就冇你咁好福氣去到呢個場景....

我唔知你往後既POST係點...我當然都會支持
但去到呢刻呢個POST....如果要強行選擇....我會選B

不過好難會再咁好朋友當拍拖後.....

感覺上呀A講左個對你感覺出黎.....如果你唔識反應...佢會當講笑咁
但B....佢應該會有D表情上面....

家陣佢地各為人妻....但都想知你當時係點選擇......情義兩難全係咪就係呢個意思??

題外話....未知師兄你家陣感情世界又係如何?
佢地結婚果時....你又有冇到場呢.....

等你更新

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-1-30 14:01 發表 查看引用來源
師兄

特別係B果句
其實你又唔係我男朋友,諗深一層,我都唔知嬲你同A咩,你又唔係我邊個,都唔知點解會咁。

我睇完...都有D酸....好似 ...
我都係睇到呢個部份酸酸哋

因為有似曾相識既感覺,所以有酸酸地,我都一樣,所以支持樓主
引用:
原帖由 的奇 於 2013-1-30 02:31 PM 發表 查看引用來源

我都係睇到呢個部份酸酸哋

好好睇但如果可以集中一齊甘睇,會更好,提議一下。support.

引用:
原帖由 樂天鴻仔餅 於 2013-1-30 14:49 發表 查看引用來源
因為有似曾相識既感覺,所以有酸酸地,我都一樣,所以支持樓主

支持,其實只係講吓有無一齊到同點解分開已經好足夠了,唔要咸的部份可以放埋係情愛區

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-1-30 02:01 PM 發表 查看引用來源
師兄

特別係B果句

我睇完...都有D酸....好似 ...
師兄你既留言寫得好好呀,我睇完你寫後令我更感觸,我會慢慢交代事情細節。

引用:
原帖由 的奇 於 2013-1-30 03:30 PM 發表 查看引用來源

支持,其實只係講吓有無一齊到同點解分開已經好足夠了,唔要咸的部份可以放埋係情愛區
哈哈都可以考慮,但如果冇左某d觸發情節可能少了些來龍去脈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆