上一頁下一頁
發新話題

怕羞男往事回憶,更新P.57 完

收藏  |  訂閱
895  709.4k

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-1-29 05:29 PM 發表 查看引用來源

見到你update 即刻幫你推推先!
真係超鍾意你個post

我超鍾意你:smile_04: 係妳FANS!!!

頸已長,加油:smile_o12:

support support 等緊C兄更新:smile_o12:

好正!

引用:
原帖由 tenderkenji 於 30/1/2013 03:15 發表 查看引用來源
fans 咁誇?

B好大力咁榨左我條JJ一下跟住扮跳皮瞇瞇眼望住我講:琴晚半夜你呢度唔係好舒服架咩?你應該好難忘架?唔好扮野bo? 我唯有好尷尬地答:係囉。你睇到晒呀?B答:唔好意思,我訓左bo。跟住B好快咁喺我面前踎低,佢用雙手將我條短褲褲頭同底褲一齊扯低至我膝頭位置,我條JJ即時彈左出來並45度角指住B塊面。我即時望住踎低既B問:仲咩呀你?B冇答梗用左手捉住我條已扯行JJ,一口含住左佢,跟住B個頭開始前後來回郁動。我即時感覺到條JJ好温暖好濕潤,彈下彈下係咁震動。我斜望塊鏡既景像更令我即時鈎起與AV情節一樣情景。我開始慢慢輕撫B頭頂既頭髮,大腿肌肉拉得愈來愈緊,我個口不受控咁發出左哼一聲。條JJ仍然被B個嘴含住,但感覺到B用條脷奶緊我個龜頭,令我整個人好酸軟。我估約過一分鐘掛,B突然吐番我JJ出來,左手仍捉住我JJ唔放,抬高頭望住我講:琴晚我見到你地喺咪咁呀?我當時冇出聲。B再伸長個嘴錫左我龜頭一啖,望住我條JJ搖住咁講:你呀,好開心啦,有兩個女仔都錫過你,係我第一次錫你亦可能係最後一次,到時你自己揀邊個啦。跟住B再錫我龜頭一啖就企番起身。B望住我講:A差唔到就番啦,我地整番好d先。

B講完後整番好件小背心就走左出廁所,我左著番好條褲,但條JJ仍然扯住,所以條褲前面仍然凸出。我走番出房見到B原來除左件小背心帶緊胸圍,B個背就向住我方向令我睇唔到佢前面。B帶番好就即刻著番小背心,擰轉身望到我呆呆咁企係度,就講:傻瓜,我要去廁所啦。跟住好快就入左廁所關門。

在B去廁所期間,我就聽到敲門聲。

引用:
原帖由 往時愉快回憶 於 2013-1-30 10:12 AM 發表 查看引用來源B好大力咁榨左我條JJ一下跟住扮跳皮瞇瞇眼望住我講:琴晚半夜你呢度唔係好舒服架咩?你應該好難忘架?唔好扮野bo? 我唯有好尷尬地答:係囉。你睇到晒呀?B答:唔好意思,我訓左bo。跟住B好快咁喺我面前&#36366 ...
先多謝ching 一早update:smile_o06:
:smile_o02:又係咁吊癮:smile_o16:

樓主既故事,簡直係係好多少男既夢想!
最緊要係開放得黎又含蓄,而且真係好好引人入性!
加油,樓主!

引用:
原帖由 kimliml 於 2013-1-30 10:22 AM 發表 查看引用來源樓主既故事,簡直係係好多少男既夢想!最緊要係開放得黎又含蓄,而且真係好好引人入性!加油,樓主!
同意,好多時唔需要咁露骨,含蓄D多點浪漫嘅幻想空間仲吸引

一流

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆