週末係女友屋企大戰XD

收藏  |  訂閱
20  15.6k

週末係女友屋企大戰XD

新人新文多多支持!

幾經辛苦先捱到週末,咁岩女友屋企無人就問我過唔過去佢屋企搵佢!

我諗都無諗就話好呀XDXD 咁去到佢屋企開頭都好正經坐係sofa同佢睇電影...

攬住佢睇電影台/j2果D啦,睇睇下佢無啦啦錫埋黎咪同佢打下車輪先HEHE 車車下大家對手都有D唔聽話啦

係咁亂摸,我就伸手入佢衫到摸佢對34B波波,真係又挺又軟淋淋!摸到停唔到手哈哈

佢就係咁除左我條褲伸入黎係咁chok我小弟,我見佢咁我都忍唔住除佢褲摸返佢下面啦

我伸佢手指入去摸,愈摸佢敏感位佢D水好似洪水係咁湧出黎XDXD 又啜佢linlin 佢就一路叫一路隻手chok我弟弟

之後佢忍唔住係我耳邊講BB,我想要啦!咁當時我都俾佢chok到我硬哂,我就帶套插插佢啦

一插入去佢就係咁叫XDXD 插插下佢忽然係咁夾我JJ 之後換女上啦佢就係咁搖又un

睇住佢對波波彈下彈下好high!我就雙手手一揸住佢對波又搓又捽佢linlin 佢就愈un愈快

最後轉返男上插多一陣就射左出黎lu

係到送上一張女友背心相先

引用:
原帖由 權志點 於 2013-4-1 12:41 AM 發表 查看引用來源
新人新文多多支持!

幾經辛苦先捱到週末,咁岩女友屋企無人就問我過唔過去佢屋企搵佢!

我諗都無諗就話好呀XDXD 咁去到佢屋企開頭都好正經坐係sofa同佢睇電影...

攬住佢睇電影台/j2果D啦,睇睇下佢無啦啦 ...
好好,有文又有相睇,點會唔支持你丫,ching:smile_38:

引用:
原帖由 33083391 於 2013-4-1 12:48 AM 發表 查看引用來源
好好,有文又有相睇,點會唔支持你丫,ching:smile_38:
多謝你先

支持出文,等待樓主下次再出文分享。

引用:
原帖由 Sanyi_2013 於 2013-4-1 02:16 AM 發表 查看引用來源
支持出文,等待樓主下次再出文分享。

多謝支持

但睇唔到相

Fully Suppot:smile_o12:

引用:
原帖由 33083391 於 2013-4-1 11:59 AM 發表 查看引用來源
但睇唔到相
整返好了

Support

好好,有文又有相睇,點會唔支持你丫,ching
你條女屋企有買定套等你上黎插插呀

前往最後回覆