上一頁下一頁
發新話題

上朋友家煮飯煮出事……

收藏  |  訂閱
98  43.5k

叔叔經驗好,妹妹好享受:smile_38:

引用:
原帖由 kwan027 於 2013-3-19 04:44 PM 發表 查看引用來源
原來你係睇對手既,睇嚟你都食左唔少靚仔喎:smile_30: ...
最靚仔現在呢個,搵個仲靚仔就難

回覆 42# 的帖子

妳所講既靚仔係唔係u仔呀!我都想搵下d靚仔搞下:smile_30: ~哈....都好難囉~依家好似晚晚都想要咁:smile_13: ..

引用:
原帖由 kwan027 於 2013-3-20 09:25 AM 發表 查看引用來源
妳所講既靚仔係唔係u仔呀!我都想搵下d靚仔搞下:smile_30: ~哈....都好難囉~依家好似晚晚都想要咁:smile_13: ..
不找你朋友阿爸:smile_40:

引用:
原帖由 kwan027 於 2013-3-20 09:25 AM 發表 查看引用來源
哈哈,係呀,佢好鬼靚仔:smile_o05::smile_o05:bibi有時都係,不過亮左紅燈,過幾日先要

回覆 45# 的帖子

哈哈...咁唯有等多幾日啦!睇嚟妳真係好鍾意呢個u仔喎 ,

引用:
原帖由 kwan027 於 2013-3-20 10:12 AM 發表 查看引用來源
哈哈...咁唯有等多幾日啦!睇嚟妳真係好鍾意呢個u仔喎 ,
一般啦...貪佢靚仔姐都係:smile_o05:

回覆 47# 的帖子

貪佢靚仔,哈哈...無其他人靚仔過佢啦?

引用:
原帖由 kwan027 於 2013-3-19 04:44 PM 發表 查看引用來源
原來你係睇對手既,睇嚟你都食左唔少靚仔喎:smile_30: ...
甘你睇咩呢?

引用:
原帖由 kwan027 於 2013-3-20 10:47 AM 發表 查看引用來源
貪佢靚仔,哈哈...無其他人靚仔過佢啦?
好難搵..:smile_o05: :smile_o05: 21 old..sale仔來..個樣似韓國仔feel..白白地><
只係佢矮過我5cm

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆