上一頁下一頁
發新話題

初嘗SP,同事做野做到上埋床

收藏  |  訂閱
65  30.4k

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2013-4-1 02:15 PM 發表 查看引用來源

我同事有180.....痴線呀!!:smile_o04:
一定要有180先做到你同事咩?

今次我寫短D LA.....廢事睇死左你地:smile_o13:

我地扑完一次之後去左洗身。
唔使講一定又係浴室執一劑LA。
洗到個身濕晒,小白就另轉我,抬高個PAT就插左入去。
冇錯我妹妹係一直濕到而家:smile_o10:
唔用套個FEEL真係正好多,小白都敏感好多。
小白見我咁多水唔就住我,捉實我狂插妹妹,下下捅到入底,俾佢吊到拍拍聲。
妹妹好麻好痺,妹妹D肉不斷俾佢捅捅捅好大滿足感,踇咁快我已經震左到晒LA:smile_o11:
不過小白未出,俾佢插多陣LOR。

我試下靜雞雞夾緊妹妹,小白爽到叫唔好:smile_o11:
一分鍾都唔使小白就叫我唔得LA........:smile_o04:
小白另返轉我個人,棍柁對準我塊面射晒D精精上去。
D精多到我唔敢張開睇呀,成塊面都好杰。
不過小白顏射我之前妹妹FEEL到棍棍好似射左少少入去:smile_o08:
小白笑我用佢D精美容:smile_o01:
我即刻洗返乾淨塊面訓上床繼續俾小白玩。:smile_o13:

回覆6 #的帖子

咁總共執左幾多劑?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-4-1 02:23 PM 發表 查看引用來源
咁總共執左幾多劑?

三劑,算係唔錯LA:smile_o10:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-4-1 02:16 PM 發表 查看引用來源

一定要有180先做到你同事咩?
想試高佬:smile_o01:

好一個長人SP:smile_34:

引用:
原帖由 扯蛋 於 2013-4-1 02:31 PM 發表 查看引用來源
好一個長人SP:smile_34:
長人?:smile_o14:

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2013-4-1 02:31 PM 發表 查看引用來源

想試高佬:smile_o01:
180差5CM得唔得啊:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-4-1 02:35 PM 發表 查看引用來源

180差5CM得唔得啊:smile_40::smile_40:
差一CM罰多一劑:smile_o01:

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2013-4-1 02:36 PM 發表 查看引用來源

差一CM罰多一劑:smile_o01:
:smile_o04::smile_o04:得,冇問題:smile_o01::smile_o01::smile_o01:怕你要投降咋:smile_o10::smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆