上一頁下一頁
發新話題

Phone Sex 聊天室

收藏  |  訂閱
1.5k  72.6k

Phone Sex 聊天室

[Phone Sex 聊天室 T小姐的幻想邂逅日記]

N年前間中上聊天室同人吹水,啱傾就傾多兩句,兩句兩句就傾下sex:smile_47: :smile_47:
今次主角係T小姐,同T小姐間中都會傾下sex,但未有所行動過,今日上去又見到佢,我好快hi左佢,大家寒喧一輪,佢知道我冇女友,就八卦問下我平時點發洩……

我:咪打飛機囉。
T:點打法架?
我:有時睇下4仔對住打。
T:咁係咪幻想同女主角搞野架?
我:係呀…. 有時會幻想同其他女仔搞囉。
T:咁你會諗同邊個明星搞?
我:唔係明星,我依家諗緊你,想同你搞野

Te~~~咪玩喇
我:講你又唔信

T:唔好玩喇,你又未見過我個樣。
我:所以咪好多幻想空間囉:smile_47:

T:你個咸濕仔呀
我:哈哈,呢樣我認架。唔咸濕就唔係男人
T:咁又係。
我:咁你想唔想同我咩?
T:咩呀?我唔識架!
我:你之前話玩過PS
T:好耐冇玩喇
我:當幫下我喇。
T:咁呀….
我:你打比我喇,我等你(電話:6XXX-XXXX
T:你等到就等喇
(過左幾分鐘,有個冇來電顯示嘅電話打來)

我:喂T小姐,我等左你好耐?
(電話裡發出一把很溫柔的女聲…….
女聲:先生,呢度XX銀行,現在有個特別借貸優惠利率,可以比你還卡數臨時周轉
我:@#$@%^%$^$%#:smile_o08: (頂…. 玩野咩,我即收線)

(之後又唔見T小姐在CR…. 3分鐘又3分鐘…. 隔左30分鐘有個又冇來電顯示嘅電話打來……

我:(我一拎起電話就講)我唔洗借錢,唔該晒

女聲就話:哈哈,我唔係問你借唔借錢,我係問你借精
我:呀~~~原來係你呀(之後好尷尬咁講過頭先我接左個銀行電話比T小姐聽)
T:嘻嘻~~~
(大家大笑一輪後....)

我:你知唔知我等左你好耐
T:等我做咩?
我:等你同我講,叫我借精比你囉:smile_03: :smile_03: ,我要錫你個咀咀。(T小姐把聲好甜好嗲,正到暈)
T:唔好喇~~~
我:我錫緊你條頸:smile_o09: (啜啜啜)
T:好痕呀~~
我:我慢慢除左你件衫~~你入面真空嘅?
T:呀~~~唔好咁望人,怕醜架:smile_o05:
我:你咁正,我唔望唔得,我捉你隻手摸我細佬….
T:哇,你做咩咁硬
(佢比我搞到入晒戲KAKA
我:係喎,點解嘅,你知唔知點解?
T:係咪玩野呀…..
我::smile_o01: hehe~~~我除埋你條褲喇
T:呀,咁快手架
我:你訓底,我服待你,我一對手好溫柔搓你對波波
T:好舒服呀…..
我:我再慢慢咁啜你粒LINLIN..:smile_40:
T:好痕呀
我:我一隻手揸你個波,另一隻手移落你嘅森林深處
T:呀…. 唔可以架
我:哇,你下面好濕喎….
T:你囉,搞到我咁
我:對唔住,咁我幫你奶返乾佢……我擘大你雙腿,由下陰一路奶上去豆豆度
T:呀呀~~~~唔好咁呀:smile_o05:
我:我係你豆豆度奶,另一隻手指出奇不意咁慢慢插入你妹妹度
T:呀~~~好舒服呀
我:想唔想食腸仔呀?
T:嗯嗯,我要呀
我:我就一路用手指又捽又插你妹妹,我坐係身,你打橫訓係度咁幫我
T:一啖咁吞晒佢:smile_o09:
我:做咩咁心急呀?
T:你呃人,又話腸仔?原來係司華力大肉腸:smile_o04:

我:熱咪變大囉:smile_o01:

T:我唔理,我要食晒佢:smile_o05:
T小姐,不斷發出殊殊聲,好似真係含緊我咁,真係超爽)

我:咁我要好好咁捽你…. 我用拇指捽你粒豆豆,食指同中指抽插你妹妹度
T:嗯嗯~~好正呀……插快……d…. …. 快快….d
(佢一要啜,一面急速咁呻吟)
我:好~~~你接招喇,我加快咁捽你(我知T小姐好鍾意人捽佢),你下面D水不停咁流出來,我成手都係你D淫水>.<
T:呀呀~~~~唔得喇,(:smile_o06: 嗯嗯~~)就~~~~(:smile_o09: 啜啜….. )高…. ….潮喇~~~~
我:含快D(聽到T小姐咁嘅說話,我都忍唔住就到)
T:呀~~~~~~~~~~嗯嗯~~~~
我:我要射喇~~~
T:射….. (:smile_o09: 啜啜~~~)晒比我呀
我:唔得喇~~~
(一篤白色液體就咁射出來)
T:嗯嗯~~~我要吞晒佢,好舒服好好味呀….. 嗯嗯~~~
我:T…多謝你
T:正傻瓜  ,多謝你借精比我就真(哇哈哈
我::smile_o14: :smile_o14:

(多謝大家支持Phonesex聊天室:smile_o12: )

入:smile_38:

引用:
原帖由 依麗思高 於 2012-12-31 05:50 PM 發表 查看引用來源
入:smile_38:
真係昅住喎:smile_47: :smile_47:

我都好想同T小組玩下:smile_40:

女聲:先生,呢度係XX銀行,現在有個特別借貸優惠利率,可以比你還卡數…臨時周轉…
我:@#$@%^%$^$%# (頂…. 玩野咩,我即收線):smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 lunlun3330 於 2012-12-31 17:51 發表 查看引用來源

真係昅住喎:smile_47: :smile_47:
幾驚飲唔到頭啖湯呀:smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-12-31 05:53 PM 發表 查看引用來源

一定冇呢個可能

引用:
原帖由 依麗思高 於 2012-12-31 05:53 PM 發表 查看引用來源
女聲:先生,呢度係XX銀行,現在有個特別借貸優惠利率,可以比你還卡數…臨時周轉…
我:@#$@%^%$^$%# (頂…. 玩野咩,我即收線):smile_03: :smile_03: :smile_03:
性中有笑
引用:
原帖由 依麗思高 於 2012-12-31 05:54 PM 發表 查看引用來源
幾驚飲唔到頭啖湯呀:smile_46::smile_46:
第一次就

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-12-31 17:53 發表 查看引用來源

小組玩咁狂野:smile_47:

引用:
原帖由 lunlun3330 於 2012-12-31 17:57 發表 查看引用來源

性中有笑
第一次就
話明啅硬你:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆