上一頁下一頁
發新話題

好想試吓做G

收藏  |  訂閱
99  27.0k

套bikini係 wicked weasel?

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2021-2-9 00:00 發表 查看引用來源
可能以前同老公玩得太過激咩露出野外車震露台裸泳都試過、依家生過小朋友之後大食左成日同老公都好似唔夠飽、依家我已經習慣九成都真空大深V透點出街是常事、就算比D男人見到我走點都冇乜野、有時仲鐘意超級大短裙露 ...
身材真係吾錯,吾洗去做 G都太把人想推妳啦

過去有幾激都只係“玩”
想做G 就唔係“玩”喇     否則都只係“玩” 幻想嚟啫

我都想報名玩下, 希望悍俾個機會

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 07:59 AM 發表 查看引用來源
吓... 又唔吹又要揀客, 咁好難搵錢喎

(其實我都有幻想過想做G  任人凌辱果隻)
蛇姐就黎做人妻,思想仲甘曳曳丫!🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 08:45 AM 發表 查看引用來源

都係o既, 不過粗獷暴力o既麻甩佬比青靚白淨o既俊男更加容易令我濕
我期望佢有一種既然俾o左錢幾大都要折磨到夠先至值回票價o既心態
自己亦要有一種答應得提供服務幾難捱都要死忍o既專業操守 ...
甘系一種另類刺激玩法,當每一個男人系比左錢,一定會盡情去玩,如果五盡情玩,男方會覺得五抵,而女方亦享受呢種盡情比一個陌生男人任玩既刺激快感!🤭

咪玩啦,就G好專業㗎。口臭又要接,小弟弟樣衰又要接,真係比專業更專業。😄
引用:
原帖由 trdgl9629 於 2021-2-9 00:00 發表 查看引用來源
可能以前同老公玩得太過激咩露出野外車震露台裸泳都試過、依家生過小朋友之後大食左成日同老公都好似唔夠飽、依家我已經習慣九成都真空大深V透點出街是常事、就算比D男人見到我走點都冇乜野、有時仲鐘意超級大短裙露 ...

引用:
師妹,妳收得錢就係妳服侍人,唔係妳嘆為主,所以妳想搵Fwb都仲有可能,sl或sp都係睇妳要求。

回覆 10# dttcalvin 的帖子

夜D、比多DD相、😊😊😊

回覆 29# trdgl9629 的帖子

期待...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆