[原創作品] 『徵文比賽』題目二《靚太太的性飢渴》

收藏  |  訂閱
29  6.3k

最終章: 賤男最終時晨到,一鑊仆街掌聲到

賤男始終逃唔過厄運,最終都係有報應,5年後某日,男同事 Peter仔剛剛升職,做咗Jacky 上司 ,召佢入房
Peter 仔:今日老闆話要炒鳩你,因為你穿“櫃桶底”,呢個係大信封,你執埋嘢走,原來 Peter仔呢5年嚟,儲心積累慮要置 Jacky仔於死地,收集佢嘅罪證,報串比大老闆,就係咁 Jacky無得撈喇

咁都未算,回家收到老婆 WhatsApp:

Jacky 仔,有嘢要同你講,我已經跟以前條仔 david 走咗,依家喺機場準備離開,你唔洗搵我,我係唔會返轉頭,其實個仔唔係你經手,david 先係個仔老竇,我哋會跟佢返加拿大生活,你呢個衰人自己留係香港反省吓啦

相信好多讀者都鍾意睇到賤男仆街,重係一鑊過仆晒街嗰隻,哈哈。

全文完

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-9-23 08:37 PM 發表 查看引用來源
最終章: 賤男最終時晨到,一鑊仆街掌聲到

賤男始終逃唔過厄運,最終都係有報應,5年後某日,男同事 Peter仔剛剛升職,做咗Jacky 上司 ,召佢入房
Peter 仔:今日老闆話要炒鳩你,因為你穿“櫃桶底”,呢個係大信 ...
其實都未必架 , 小弟最近聽到句名言 :
"或者所有女人既內心 , 都想做一個BITCH , 就似每個男人心目中 ,
都想做一個完全唔駛負責任既仆街"

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-24 11:05 AM 發表 查看引用來源

其實都未必架 , 小弟最近聽到句名言 :
"或者所有女人既內心 , 都想做一個BITCH , 就似每個男人心目中 ,
都想做一個完全唔駛負責任既仆街"
哈哈,果然係”名言”

寫後感

謝謝大家關注,今次徵文比賽,純粹貪得好意玩吓,不過我發覺世事好奇妙,原本想在”情愛版”出post寫關於另一個”我和女上司的不倫關係”嘅故事,但因為恐怕嗰度啲師兄師姐,道德標準比較高,所以走來呢度出,之前我係從來冇嚟

嚟呢度我學識咗出圖,多謝”劉金發”兄教導,我有好多”好圖”,學識咗可以去”貼圖區”出post,第一個post係:治癒系1中出人妻,大家有時間可以去嗰度欣賞一下

另外,我平時係用手機打字,所以大家盡量用手機睇我的文章,校果會比用電腦睇好,最後推薦大家用”香討”手機apps,好方便的

徵文比賽其他題目預告:女神的性治療
話說早幾日,我喺等 Daisy姐”埋位”嘅時間,花咗15分鐘,就想好4個故事大綱,所以會出埋其他故事,都係個句,我志在玩吓,同埋比大家一個幻想空間,帶給大家娛樂:科幻、奇幻和奇情故事
(註:我同Daisy姐既故事,詳情請看另文:我和女上的的不倫關係,當我出完其餘3個故事,同埋追完其他師兄師姐既文,會再更新我同佢既性事)

pure 師兄筆走輕快,好對白,好文之人:smile_o12: ,值得「推」,做埋

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-9-24 11:30 PM 發表 查看引用來源
寫後感

謝謝大家關注,今次徵文比賽,純粹貪得好意玩吓,不過我發覺世事好奇妙,原本想在”情愛版”出post寫關於另一個”我和女上司的不倫關係”嘅故事,但因為恐怕嗰度啲師兄師姐,道德標準比較高, ...
pure兄,喜歡這篇文的結果安排,按了。色文最好嘅地方,個人覺得,就係冇咁多限制,咁先寫得過癮。希望以後在這裡,大家多多以文交流,亦期待你餘下的貼文。

引用:
原帖由 米高達 於 2017-9-26 08:41 PM 發表 查看引用來源
pure 師兄筆走輕快,好對白,好文之人:smile_o12: ,值得「推」,做埋
謝謝師兄“推”

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-9-26 09:51 PM 發表 查看引用來源

pure兄,喜歡這篇文的結果安排,按了。色文最好�地方,個人覺得,就係冇咁多限制,咁先寫得過癮。希望以後在這裡,大家多多以文交流,亦期待你餘下的貼文。
謝謝關注

前往最後回覆