上一頁下一頁
發新話題

好想試吓做G

收藏  |  訂閱
99  27.0k

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2021-2-9 01:04 發表 查看引用來源
唔該幫忙不要亂pm、一陣已經爆pm、你地又話交朋友又話想識我、我想了解吓問吓D料及玩法、唔係你地噤、pm話做下朋友就唔通免費比你x咩!
師姐!一定係好多師兄睇完你啲福利相覺得燢合合,又知你想做隻揀客嘅G,咪PM你搏一搏,希望畀你揀中囉!點解唔叫老公仔揾外援呀?

吓... 又唔吹又要揀客, 咁好難搵錢喎

(其實我都有幻想過想做G  任人凌辱果隻)

呢種體驗又真係幾刺激,仲有叫你嘅人未出㻚你唔會知佢乜嘢樣同身型,會有份神秘刺激感,貴妃做G未除衫已經濕。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 07:59 發表 查看引用來源
吓... 又唔吹又要揀客, 咁好難搵錢喎

(其實我都有幻想過想做G  任人凌辱果隻)

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2021-2-9 01:04 發表 查看引用來源
唔該幫忙不要亂pm、一陣已經爆pm、你地又話交朋友又話想識我、我想了解吓問吓D料及玩法、唔係你地噤、pm話做下朋友就唔通免費比你x咩!
哈哈哈咁你又唔係等錢駛, 感覺上都係想追求刺激啫唔係咩?
如果合眼緣免費應該都冇問題
其實你o既形容... 約炮應該適合過做G, G都係一份工作, 要認真專業咁去做就唔得揀客
不過兩者都係如果肯吹會更好囉...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-2-9 08:17 發表 查看引用來源
呢種體驗又真係幾刺激,仲有叫你嘅人未出㻚你唔會知佢乜嘢樣同身型,會有份神秘刺激感,貴妃做G未除衫已經濕。

都係o既, 不過粗獷暴力o既麻甩佬比青靚白淨o既俊男更加容易令我濕
我期望佢有一種既然俾o左錢幾大都要折磨到夠先至值回票價o既心態
自己亦要有一種答應得提供服務幾難捱都要死忍o既專業操守

你應該俾番錢轉頭人哋先會考慮下屌唔屌你,仲想收錢😏😏

我都鍾意搞嘢時粗暴啲,感官刺激強烈好多,下下壓實條女,大大力攬實佢令佢呼叫困難,好肉緊咁車埋去濕吻,狂啜佢啲口水。

講真,有啲女人真係性需求超大所以先走去做雞。
日本有條女名牌大學畢業,但佢天生淫底,鍾意俾唔同人屌,仲要屌頗極都唔夠,所以投身做AV女,日日俾人屌。真人真事。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 08:45 發表 查看引用來源

都係o既, 不過粗獷暴力o既麻甩佬比青靚白淨o既俊男更加容易令我濕
我期望佢有一種既然俾o左錢幾大都要折磨到夠先至值回票價o既心態
自己亦要有一種答應得提供服務幾難捱都要死忍o既專業操守 ...

MMF又或者群P又真係幾好玩嘅!

引死好多C兄

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2021-2-9 00:00 發表 查看引用來源
可能以前同老公玩得太過激咩露出野外車震露台裸泳都試過、依家生過小朋友之後大食左成日同老公都好似唔夠飽、依家我已經習慣九成都真空大深V透點出街是常事、就算比D男人見到我走點都冇乜野、有時仲鐘意超級大短裙露 ...
師姐你呢啲要求通常要搵agent,但唔會收錢,變左互利,你當party game咁就得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆