上一頁下一頁
發新話題

健身教練地獄式的訓練

收藏  |  訂閱
151  86.4k

引用:
原帖由 OL_May 於 2020-10-2 18:37 發表 查看引用來源

分左居,搞緊
想問師姐宜家大概幾歲?

引用:
原帖由 hachiu 於 2020-10-3 12:03 發表 查看引用來源

想問師姐宜家大概幾歲?
70有多,三隻腳行路。

都已經算自由身
引用:
原帖由 OL_May 於 2020-10-2 18:37 發表 查看引用來源

分左居,搞緊

回覆 122# OL_May 的帖子

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

這個假期比教練做特訓, Staycation 酒店好平, 過了一個滿足的假期, 身體比之前Slim 好多.

直頭fit 啦
引用:
原帖由 OL_May 於 2020-10-5 10:50 發表 查看引用來源
這個假期比教練做特訓, Staycation 酒店好平, 過了一個滿足的假期, 身體比之前Slim 好多.

這幾日長假期,酒店好staycation 好平,教练肌肉型,下面硬如鋼,長及大,我小穴好不容易才吞噬所有,雖然帶着套做,比佢磨到好酥軟。我下被特訓得收放自如,教練先为我口交,比佢奶到我有幾次高潮,我唔係喜歡口交,教練唔使我服侍佢,比佢支巨棒一下一下插入,淚水及淫水不断湧出,加上佢堅硬肌肉,形成对比,我衹好在上面UN佢,初初入到半折,已經顶盡我,下下顶到字宫,幾乎虛脱,及後再男人女下,我不停呻吟,教練,你顶盡我,我下面爆啦,大力D.,向左D,輕力D,到了某個位,有觸電感覺,有時叫教練停一停,可能陰道收緊,我是女王,叫教練再特插了幾十下,射左,雖然隔着套,都感到射左好多,如果唔係,佢D精精一定载滿我字宫。

附件

May 0988812.jpg (32.07 KB)

May 0988812.jpg

回覆 125# OL_May 的帖子

師姐身材正到爆呀😍😍😍

回覆 127# OL_May 的帖子

wow ⋯⋯對腳又白又滑⋯⋯勁想由大髀錫到落腳趾😍😍😍😘😘😘

回覆 127# OL_May 的帖子

同埋師姐妳啲腳趾一定好靚😍😍😍😘😘😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆