深水埗超跌錢報告

收藏  |  訂閱
39  7.5k

深水埗超跌錢報告

地點,福X街12X號,門口寫以前好出名巨乳女星名
事發,按鐘本來想走,唔合眼緣,位姐姐落力sell又話包舒服,又誠,算啦,知難搵食,米入閘囉,做body推油,500,60分鐘,見你靚仔俾多30分鐘你,
一路做一路sell做全套加100,包舒服又誠,煩到你死,我話得啦、得啦,加啦!
知道好佢好似唔識按咁,算入正題,一路吹,吹左陣,格離按鍾俾野佢,講左陣,算,返來又吹,一陣又有人按鍾,同佢收錢,又講左陣,心諗,吊,冇野呀,再吹,又講吹左咁內,你都唔硬,你咁後生,點解咁咖!
我心又諗,大姐,你咁樣,我好難keep到狀態,我話是旦你用手打出來岀左啦,去沖涼,佢已開門返牌,沖完涼,衫都未著完,有人按鍾,佢大聲講等一陣,5分鐘,走咖啦,我心諗,吊,底富都未著駛唔駛呀,俾錢600舊,算我豪俾你,佢仲好意思講下次再來,心諗你唔汁粒,我話話你好野

補充,解甲,唔得,算見仁見智,3點式沖涼,個口好臭,服務到咁,我冇野講,頭尾都冇45分鐘,諗住樣唔得,身材唔得,原本食服務都唔得

引用:
原帖由 洛業 於 2019-7-15 12:08 AM 發表 查看引用來源
事發,按鐘本來想走,唔合眼緣,位姐姐落力sell又話包舒服,又誠,算啦,知難搵食,米入閘囉,做body推油,500,60分鐘,見你靚仔俾多30分鐘你,
一路做一路sell做全套加100,包舒服又誠,煩到你死,我話得啦、得啦,加啦!
知道好佢好似唔識按咁,算入正題,一路吹,吹左陣,格離按鍾俾野佢,講左陣,算,返來又吹,一陣又有人按鍾,同佢收錢, ...
可憐的師兄,最怕口臭。。。
我試過屁臭,即刻軟哂想走。

全套都得解甲唔得?

引用:
原帖由 洛業 於 14/7/2019 08:08 AM 發表 查看引用來源
知道好佢好似唔識按咁,算入正題,一路吹,吹左陣,格離按鍾俾野佢,講左陣,算,返來又吹,一陣又有人按鍾,同佢收錢, ...
乜唔喺深水埗.....住家推油撚雀足90分..2魚半咩,你搞乜野呀。

好慘,六舊跌撚到澎澎聲,去觀記都有后生啦,六魚食到三劑,唔會咁黑仔食三劑都冇一劑okay掛?或者你又會聽個傻強講, 又神秘又七日又後生又好伏務?佢唔昆你吹大D佢邊有生意。食企係靠自己G運, 成條街咁多自己揀啱先上,咪又係個D女,污糟呀?難度你D囡做個個冰清肉結,黃花歸女?出嚟做個個一撚樣架啦。橫掂係要跌嘅都跌得少D冇咁傷。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2019-7-15 12:22 AM 發表 查看引用來源
全套都得解甲唔得?
係解左甲,身材唔得,the加肚腩,算,連服務都唔得,依位姐姐都好唔老實,第二D,一句到尾300淨做、400包曬

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-7-15 12:19 AM 發表 查看引用來源

可憐的師兄,最怕口臭。。。
我試過屁臭,即刻軟哂想走。
算,諗住服務好都算,連服務都冇,入之前講到天花龍鳯,入左真係吊到嗎嗎聲

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-7-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

乜唔喺深水埗.....住家推油撚雀足90分..2魚半咩,你搞乜野呀。
冇開工呀,諗住出來玩,貴D冇所謂啦,話曬百物騰貴、搵食更難,直頭一肚氣

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-15 12:46 AM 發表 查看引用來源
好慘,六舊跌撚到澎澎聲,去觀記都有后生啦,六魚食到三劑,唔會咁黑仔食三劑都冇一劑okay掛?或者你又會聽個傻強講, 又神秘又七日又後生又好伏務?佢唔昆你吹大D佢邊有生意。食企係靠自己G運, 成條街咁多自己揀啱先上,咪又係個D女,污糟呀?難度你D囡做個個冰清肉結,黃花歸女?出嚟做個個一撚樣架啦。橫掂係要跌嘅都跌得少D冇咁傷。 ...
諗住多少少錢,有服務都算,最慘係冇

引用:
原帖由 洛業 於 14/7/2019 09:33 AM 發表 查看引用來源

冇開工呀,諗住出來玩,貴D冇所謂啦,話曬百物騰貴、搵食更難,直頭一肚氣
唔喺掛,二鱼半服务好过六鱼,我唔信囉。

前往最後回覆