[原創作品] 『徵文比賽』題目四《女神性治療師》 (全文完)

收藏  |  訂閱
22  3.0k

『徵文比賽』題目四《女神性治療師》 (全文完)

序章: 2069年9月29日9時29分

2069年,喺呢個乜春嘢都“虛擬”嘅世界,就連我手上部“ i 窿”69, 都係虛擬,不過我寧願係“實體機”, 因為聽我阿爺講,佢個年代,喺2017年嗰部“i 窿”X比人炒到兩皮嘢一部,佢就係咁,賺咗筆錢,同我阿嬤去“北極”旅行,仲有埋我老竇,不過好老實講,以我嘅聰明才智,如果我生喺嗰個年代,唔好話去旅行,就算依家炒到20萬一呎嘅”啟德天峰”,我都買得起,雖然實用面積只有69呎,但都夠我呢個宅男,喺屋企”食疴瞓屌”嘞

P兄得意文風再下一城,小弟率先支持!!

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-9-25 01:33 PM 發表 查看引用來源
P兄得意文風再下一城,小弟率先支持!!
謝謝師兄支持

第一章: 為博女神一笑,哪怕被人取笑

我身為一個國家級”性愛人形”調教師,並唔係浪得虛名,經過我”調教”過嘅公仔,好多客都會返轉頭幫襯我嘅公司買,貪佢哋”像真度”夠高,不過唔知係咪”屌”得公仔多,我對住”真人”女女,碌鳩會唔聽使,有又想扯,又唔想扯,唔知佢想點,睇過醫生,佢話我患咗”吹氣公仔鳩芝麻碌性功能障礙症候群”,簡稱:”吹鳩障”,係無藥醫嘅,只有揾真人做多啲愛,特別係嗰啲專業嘅性愛治療師做,會加快復原

既然係咁,當然首選係我嘅女神“呂莊兒”啦,佢係一個手機apps直播平台”女神性治療師”嘅主播,我好喜歡佢棚哨牙,如果比佢含撚,佢棚牙咬到我碌鳩,一定好”痛快”,係碌鳩又痛,射得又快。

其實我一向有個心願,就係”中出女神”,將我嗰3億精子,全部射晒落去“女神gap",一粒都唔會浪費,就係咁,我參加咗一個叫”課金先鋒”嘅活動,每個月最多課金頭10位會員,可以得到女神”呂莊兒”性愛治療10分鐘,而我今個月課咗成萬9幾蚊,僥倖排第10位,可以同女神仆嘢嘞

今日我準時到咗”直播室”,去到先發覺有百9幾個虛擬影像喺度,個個都成個on 9仔咁款,全部唔著衫,揸住自己條賓州,準備圍觀我同女神扑嘢,原來係”女神”間公司,同某電訊商合作,搞手機號轉台送虛擬圍觀現場仆嘢一次,咁仆街嘅綽頭都諗得去出,緊係”數字台”想搶客啦,因為之前比”字母台”出 cheap plan 80蚊10
TB數據搶客,依家要反擊

女神終於現身,佢著住”3點式”,一上床就除晒,當然我都唔客氣,9秒9除晒,但係....
觀眾A大聲話: 嘩! 條仔”賓州”咁撚短,女神點樣算?
觀眾B:條仔咁撚柒㗎!識唔識扑嘢㗎?
即刻擒上條女度啦,仆街
就係咁,班虛擬觀眾,你一言我一語,嘈撚住晒,我心諗:你班仆街,叻得過我可以真係實牙實齒扑鳩女神,你班"柒菇碌”只係可以做,一邊睇住我扑嘢,一邊喺屋企打飛機嘅可憐蟲,突然唔乜嘢時候,女神已經坐咗落我碌鳩度係咁上下搖動,發出又消魂又姣嘅呻吟聲:啊啊啊啊,好舒服呀,我流晒”西水”出嚟啦

pure3000 君貼出了第二篇參賽作品,很好!:smile_o03:
女主竟然變成國家級『性愛人形』調教師!
:smile_o06:
喜歡這個作品的讀者給個『洋蔥頭』推薦吧!
:smile_o12:

第二章:眾人皆J我獨屌,中出女神不可少

我一聽到女神“呂莊兒”話淫水流晒出嚟,我即刻加快速度抽插,務求令女神欲仙欲死,等班宅男羡慕死,但係好奇怪,我平時扑野好快射頂多3分鐘,但今次竟然屌極到仲未有要爆嘅感覺,所以我要轉玩其他花式,包括:女神”瀨”屎眼

女神波波夾腸仔

搞咗一大輪,再將碌鳩
插入女神Gap,當我碌鳩插入去嘅時候,同女神啲”gap 肉”磨擦,感覺好實在,呢種感覺,係”性愛人形”點都比唔到既,所以花咗皮幾嘢都係值得
不過無論點屌,都仲未射得出,突然,“叮噹”,有一把非常刺耳嘅聲音話:會員“中出女神”,時間已經夠啦,請你離開直播室,主播要準備幫第二個會員個性治療啦
:smile_42:

唉!話過要中出女神,可惜仲未出嘢已經夠鐘,走去廁所打埋J先走,點知10秒已經射, 就係呢10秒,比多10秒我已經可以中出女神,心有不甘,决定要捲土重來

第三章: 天生碌鳩必有用,千金散盡好撚勇

失敗,乃成功老母,有過上次屌女神經驗,今次一定能中出成功,所以連銀行戶口剩低嗰兩皮嘢,都攞嚟”課金”,終於有做到”課金先鋒”,有機會再扑佢

古時啲人打仗,會用一年時間備戰,而我就用咗一個禮拜”備戰”,首先揾我個同事”jacky仔”,用“人臉識別+3D 打印”,整咗一個A貨女神頭,裝上”性愛人形”,我再用手機 apps”調教”一下,包括扑嘢時表情、淫水氣味、擘大脾角度,務求令到A貨女神,像真度去到90%, 而後當然就係攞個”人形”嚟扑,實習一下,計吓時,每次都唔夠3分鐘就射精,臨去扑女神前3日,我戒打J, 務求要”一擊即中”

今日終於到咗”返啅”女神嘅大日子,去到現場,我連衫都費鳩事晒時間除,剩係除褲就上床,先嚟女神瀨屎眼

然後就女神”撚雀仔”

前往最後回覆