上一頁下一頁
發新話題

--

收藏  |  訂閱
453  46.7k

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-21 09:18 PM 發表 查看引用來源

係呀
但都係比L玩緊
不過而家佢係WTSAPP玩咁解
甘你唔玩msn啦?

我又要玩:smile_13:

好啦又繼續先
其實而家都同L玩緊

L : 見你咁乖, 而家比你揀一個命令啦~
我:下…可以揀咩架
L:你鍾意啦 你鍾意而家唔玩都得TIM~

咁紙妹又點捨得唔玩

我:主人…我想…我想搵支毛筆撩豆豆呀
L::smile_47:衰妹呀 , 咁鬼淫, 好啦, 比你撩,同我MAK大粒豆豆來撩
我:知啦

咁就開始聽L既指令一路玩
L:拿, 你而家搵支毛筆, 係粒豆豆上面寫淫娃2隻字先

其實平時摸妹妹都係畫圈圈咁摸, 突然轉左個方式來玩
已經令紙妹瘋狂

一路寫一路忍唔住係咁叫

L:紙妹又想高潮啦?
我::')係呀…主人求你比我去
L:咁呀,咁好啦, 你而家一路撩粒豆豆, 撩10分鐘, 就算來左都唔比停
我:知道
L:呀, 唔記得左, 你同我抹乾哂D水水先

咁於是紙妹都好乖咁拎張紙巾抹水水
:')但抹完先知中計
粒豆豆其實都仲好漲好想要, 無哂水水係會仲更加敏感…
一拎隻毛筆撩落去已經知唔對路
唔夠幾分鐘已經來左一次…

L:唔準停,繼續呀,用力D撩
我:知啦:') 主人…

我諗果10分鐘應該來左2~3次到啦

其實平時真係唔會高潮咁多次,但唔知點解今次特別投入…
玩到去左4~5次… 特別係一路摸果時一路比L爆粗罵我…

我之前都試過同個女仔玩 phone sex...由第一次自慰,教到佢自慰噴水。由純愛 phone sex,去到有玩衣夾,罰去窗邊。

不過師姐,摸尿道口就唔好喇。女仔太易尿道炎,有得 1次,以後就好易有。認真的。無謂貪玩就一世

引用:
原帖由 anglux.lee 於 2013-3-21 09:40 PM 發表 查看引用來源
我之前都試過同個女仔玩 phone sex...由第一次自慰,教到佢自慰噴水。由純愛 phone sex,去到有玩衣夾,罰去窗邊。

不過師姐,摸尿道口就唔好喇。女仔太易尿道炎,有得 1次,以後就好易有。認真的。無謂貪玩就 ...
:smile_35:竟然係咁,我都無留意…下次同佢講下先~

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-21 09:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_35:竟然係咁,我都無留意…下次同佢講下先~
玩還玩,注意身體~
玩壞左以後無得玩架喇XD

知道了~~~~~~~~~~~~~

呢度唔少人鍾意玩 phonesex:smile_30:

好多師兄會 pm 你叫你一齊玩架啦:smile_30:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-3-21 10:22 PM 發表 查看引用來源
呢度唔少人鍾意玩 phonesex:smile_30:

好多師兄會 pm 你叫你一齊玩架啦:smile_30:
:smile_19:比L生玩緊… 唔比人高潮…
咁多人玩紙妹會引唔到

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-21 10:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_19:比L生玩緊… 唔比人高潮…
咁多人玩紙妹會引唔到
唔好理佢咁多
比自己高潮先啦:smile_47:
女人可以有好多次高潮
但男人射完之後就要抖好耐
leverage your advantage

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆