上一頁下一頁
發新話題

--

收藏  |  訂閱
453  46.8k

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-23 12:20 AM 發表 查看引用來源

咁你想頂人邊到WO
頂你最敏感個度

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-23 12:20 AM 發表 查看引用來源

咁你想頂人邊到WO
頂妳最痕果度:smile_47::smile_47:

引用:

咁你想頂人邊到WO
頂到入你喉嚨:smile_o09:

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-3-23 12:24 AM 發表 查看引用來源

頂妳最痕果度:smile_47::smile_47:
隻手岩岩比蚊針到好痕WO

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-23 12:24 AM 發表 查看引用來源

隻手岩岩比蚊針到好痕WO
咁頂妳最敏感地方:smile_47:

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-3-23 12:27 AM 發表 查看引用來源

咁頂妳最敏感地方:smile_47:
唔好啦~~~ 咁多人睇住

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-23 12:28 AM 發表 查看引用來源

唔好啦~~~ 咁多人睇住
咁跟我入房先,等我慢慢頂下妳:smile_47:

繼續頭先既PS先

話說我玩左陣, 無啦啦有D急尿

我:主人, 紙妹急尿呀
L:係咩? 想借D意走咋係咪呀~
我:唔係呀~~主人我唔會偷走架
L:咁好啦你拎埋部電話入去, 我要聽住你ALL尿
我:知啦

入到廁所,一路坐係廁板一路同L傾

L:死淫妹, 點解無水聲架, 你ALL得出未呀~~
我:主人你望住我點ALL WO
L:你係主人既玩具來架嘛~~ 比主人望有咩特別~ 再坐要你MAK大個妹妹來ALL架~
我:唔好呀:smile_24:會ALL架啦
L:我要紙妹一路ALL尿一路幫我奶呀知唔知:smile_47:死淫娃, 比我一路望住你ALL尿仲咁爽, 摸下你豆豆,一路ALL尿一路震你呀~
我:唔好呀>_<

結果係L 既「調教」下, 我都隔左陣先去到廁所…

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-3-23 12:29 AM 發表 查看引用來源

咁跟我入房先,等我慢慢頂下妳:smile_47:
好呀

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-23 12:32 AM 發表 查看引用來源
繼續頭先既PS先

話說我玩左陣, 無啦啦有D急尿

我:主人, 紙妹急尿呀
L:係咩? 想借D意走咋係咪呀~
我:唔係呀~~主人我唔會偷走架
L:咁好啦你拎埋部電話入去, 我要聽住你ALL尿
我:知啦

入到廁所 ...
有新野  正牙  我都想玩埋一份:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆