上一頁下一頁
發新話題

*.*第一次見就比佢食左..>< *update on p.3,p.12*

收藏  |  訂閱
330  56.4k

有冇同佢再出黎砌多幾獲呀?

應該有唔少人想去樓主屋企借.栗一燒:smile_30:

等UPDATE

其實同佢嘅嘢就係咁,三日內比佢汁左幾劑。當然我都好開心。但佢走左後,我冇諗住揾佢了。點知反而係佢之後不停揾我,問我想唔想同佢一齊。我都唔知咩事,好意外。之後都再搞過幾次,但係我都唔係中意佢,所以就拖住先,同佢搞下都幾開心。到而家都仲有揾大家,不過都有一排冇見過了。

第日再打我同其他人嘅嘢丫

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 03:58 PM 發表 查看引用來源
其實同佢嘅嘢就係咁,三日內比佢汁左幾劑。當然我都好開心。但佢走左後,我冇諗住揾佢了。點知反而係佢之後不停揾我,問我想唔想同佢一齊。我都唔知咩事,好意外。之後都再搞過幾次,但係我 ...
睇來jassie唔止食得一個咁少wor:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-4-15 04:00 PM 發表 查看引用來源

睇來jassie唔止食得一個咁少wor:smile_40::smile_40:
咁佢當然唔係我第一個or最後一個啦:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 kensen 於 2013-4-15 11:41 AM 發表 查看引用來源
有冇試過潮吹呀?
冇呀><

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 04:07 PM 發表 查看引用來源
咁佢當然唔係我第一個or最後一個啦:smile_13::smile_13::smile_13:
點解冇我份既......:smile_o03:

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 04:07 PM 發表 查看引用來源
等jassie share下一個:smile_40::smile_40:

引用:
等你再分享其他人啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆