上一頁下一頁
發新話題

*.*第一次見就比佢食左..>< *update on p.3,p.12*

收藏  |  訂閱
330  56.5k

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 12:11 AM 發表 查看引用來源
個男仔整親我之後會叫我比佢睇:smile_13::smile_13::smile_13:好多時魚到青晒,好耐都唔散
咁又唔洗咁搏命既 =.=''
好話唔好聽 比朋友見到 都唔知點解釋好....
下次叫男方就住你啦~

引用:
原帖由 零zero 於 2013-4-15 12:10 AM 發表 查看引用來源

真係好搏命@@
我反而會就番女方 先問問有冇問題 痛唔痛 解唔解得開
如果2樣都ok 先再繼續.... 因為唔覺意整親女方 會好唔意思囉...
sm係會增加唔少情趣既~需要長時間磨合溝通同開發~

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-4-15 12:13 AM 發表 查看引用來源

sm係會增加唔少情趣既~需要長時間磨合溝通同開發~

岩聽!

但係滴蠟果d 真係唔好搞我 =.='' 接受唔到....

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 12:11 AM 發表 查看引用來源
個男仔整親我之後會叫我比佢睇:smile_13::smile_13::smile_13:好多時魚到青晒,好耐都唔散
叫佢整你d唔會見人既位...

我ex好鐘意啜到我個胸一灘灘印

引用:
原帖由 零zero 於 2013-4-15 12:12 AM 發表 查看引用來源

咁又唔洗咁搏命既 =.=''
好話唔好聽 比朋友見到 都唔知點解釋好....
下次叫男方就住你啦~
我個人本身好易撞到,成日魚左,同埋我好enjoy比佢整到魚左:smile_27::smile_27::smile_27:好似好sick:smile_13:

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 12:15 AM 發表 查看引用來源
我個人本身好易撞到,成日魚左,同埋我好enjoy比佢整到魚左:smile_27::smile_27::smile_27:好似好sick:smile_13:
重口味 m女 @@

引用:
原帖由 零zero 於 2013-4-15 12:12 AM 發表 查看引用來源

少少啦.... 開頭我都抗拒架...
但呢d少少既要求又未過我底線 咪試下囉
蒙眼玩 又係另一種感覺...
哈哈邊個話想玩先的

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-4-15 12:15 AM 發表 查看引用來源

叫佢整你d唔會見人既位...

我ex好鐘意啜到我個胸一灘灘印
呢個我都會丫 嘩 見到個效果出左黎 真係好正!

引用:
原帖由 零zero 於 2013-4-15 12:16 AM 發表 查看引用來源

重口味 m女 @@
睇泥我真係重口味左:smile_43:

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 12:16 AM 發表 查看引用來源
哈哈邊個話想玩先的
女方.... 因為比我發現左佢成日上網睇咸故 仲係sm果隻.... =.=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆