上一頁下一頁
發新話題

新手CoCo妹報到 相已del

收藏  |  訂閱
625  110.9k

回覆 208# 的帖子

分開左...

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-5 08:51 PM 發表 查看引用來源
Anyway,我講多一次la...我呢度性事發展得好慢
如果滿足不到你便跟你抱歉先
你追第二d post 吧..:smile_13:
邊個敢對你不滿

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-5 08:51 PM 發表 查看引用來源
Anyway,我講多一次la...我呢度性事發展得好慢
如果滿足不到你便跟你抱歉先
你追第二d post 吧..:smile_13:
支持你先。。幔幔出先係享受:smile_o06:

回覆 207# 的帖子

我仲記得果時我掩住眼唔敢睇他打J的:smile_13:

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-5 08:55 PM 發表 查看引用來源
我仲記得果時我掩住眼唔敢睇他打J的:smile_13:
哈哈,你驚佢射落你面?

引用:
原帖由 指來指去 於 2013-4-5 08:51 PM 發表 查看引用來源
你好緊張個post發展:smile_o01:
我鍾意八卦人哋嘅性生活麻,唔係都唔會上嚟啦

Halo~

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-5 08:45 PM 發表 查看引用來源
Why....
妳太怕醜嗱~!

引用:
原帖由 CoCo_bbb 於 2013-4-5 08:41 PM 發表 查看引用來源
第二次應該係我地去澳門短線旅行~
其實我個心已經預左俾個處佢架喇,痛都係痛一下姐。
果日一落船去左酒店先~
我一入到房就趴係張床唔願郁~
唔知係迷激發起佢,
佢撲過黎我度同我車,車左好耐有點攰..他想進 ...
哦,可以甘嗎,真難得,我實忍唔到:smile_38:

妳太怕醜嗱~!

有時男人唔攪女人,女人會問“係咪我唔夠點點?” “係咪佢唔再點點?”
相對黎講,妳咁都仲要咁怕醜,男人會諗“係咪我唔夠點點?”
衰D 會諗 “八婆,咪扮西玩野喎!”

如果一齊左好多年,穩定晒,了解晒。。。去一去過夜唔掂唔攪,大家心照。
如果血氣方剛上到房,無得插?個心會好項囉~!
即係比喻為:妳同妳BF拍拖,佢同妳講“我只會同妳拖手,唔會同妳咀咀”,妳會點諗。

妳仲要問人“引唔引”。。妳都算無敵嗱~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆