上一頁下一頁
發新話題

第一次在引版 (15/4更新P.30同男友新發展)

收藏  |  訂閱
440  22.6k

引用:
原帖由 小淫娃MANDY 於 2013-4-2 03:03 AM 發表 查看引用來源
我仲係新手未可以pm 有咩係度留言講啦!
第一次係引版開POST 唔想比人知我有睇開引版 所以開新ACC SHARE SEX EXP
講明先 性事寫得唔係咁吸引 如果為左睇咸故 可以CLICK上一頁:smile_o07:

唔知大家點睇SP:smile_4 ...
小淫娃MANDY .........支持妳:smile_38:

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2013-4-2 05:02 PM 發表 查看引用來源
支持一下小淫娃...遅D你中意多D你男友 或者你自自然然會同SP分開,順其自然啦,有D野整定既.
你開心!會濕咪得囉..ENJOY IT~
多謝支持先!
我咁對男友真係好對佢唔住
有網友話已經彌補唔到...咁我可以點:smile_41:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2013-4-2 05:04 PM 發表 查看引用來源

小淫娃MANDY .........支持妳:smile_38:  
多謝你

回覆 210# 的帖子

係既係既...所以我剩係睇..好少會留言..你睇下我AC申請左咁耐...仲係新手就知!!哈
不過都支持下你啦...我見識太少=_=

引用:
原帖由 麻鬼煩 於 2013-4-2 05:05 PM 發表 查看引用來源
係既係既...所以我剩係睇..好少會留言..你睇下我AC申請左咁耐...仲係新手就知!!哈
不過都支持下你啦...我見識太少=_=
多謝支持!!!

引用:
原帖由 小淫娃MANDY 於 2013-4-2 05:04 PM 發表 查看引用來源
多謝你
仲有無下集:smile_41:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2013-4-2 05:08 PM 發表 查看引用來源

仲有無下集:smile_41:
得閒出下集LA~~呢排比較忙

引用:
原帖由 小淫娃MANDY 於 2013-4-2 05:09 PM 發表 查看引用來源
得閒出下集LA~~呢排比較忙
好......等妳:smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2013-4-2 05:10 PM 發表 查看引用來源

好......等妳:smile_47:
到時記得支持我喎!!!

引用:
原帖由 小淫娃MANDY 於 2013-4-2 05:04 PM 發表 查看引用來源
多謝支持先!
我咁對男友真係好對佢唔住
有網友話已經彌補唔到...咁我可以點:smile_41:
我認為唔做都做左,仲可以點?
一係同佢坦白,一係就呃佢一世.我覺得知錯能改就夠..人誰冇錯.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆