上一頁下一頁
發新話題

*.*第一次見就比佢食左..>< *update on p.3,p.12*

收藏  |  訂閱
330  56.5k

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-14 10:36 PM 發表 查看引用來源
係,,好似好變態
你好期待咁wo~

其實仲有,佢之後係我度仲住左兩日,第二日佢叫我煮飯比佢食。攞左幾百蚊出來叫我去買餸。
咁我咪去買,跟住返去咪煮飯,我諗住整蕃茄薯仔湯,蒸魚同炒白菜。兩個人,夠食啦。
我一路整佢一路走入來睇我整成點,我又係咁叫佢返出去。佢又係要返入來,仲開始手多
係後面攬住我,嗰陣我洗緊菜,佢開始摷我,我腳都軟晒,但係都扮係洗緊菜 佢係咁用手捽我妹妹 搞到我好濕咁><
我叫佢:唔好啦><><><<><
佢笑我:你又濕啦喎 唔好著底褲啦~
我:喂呀~我煮緊飯架><><><
佢:咁你咪煮囉
跟手就除我底底。我成個人完全企唔穩 佢攬到我好實用下面頂住我,又不停摷,我開始頂唔住><成個人向後挨落佢度 係咁叫 啲菜都掉低晒
但我把口都係叫佢唔好:Q
佢孖煙通就直接插我,我已經腳都軟晒,只能用手扶住個洗手盤,比佢係咁插:Q :Q :Q
佢見我停晒手,就話:你又話煮嘅 :smile_34: :smile_34: :smile_34:
我:下:smile_27: :Q :Q
佢話:煮啦 :smile_34: :smile_34: :smile_34:
咁我就繼續洗菜啦:smile_27: 但係我手都震晒,我一郁佢又大力啲:Q :Q :Q
真係成個人都軟晒:Q 差啲跌左係度:Q :Q :Q 好在佢好大力攬住我
跟住佢又要我幫佢含,叫我跪係度咁我就跪係度同佢含啦><><><佢又舒服到叫左出聲><
佢又係咁㩒我,仲係咁捽我個頭,搞我啲頭髮:Q :Q 我比佢頂到"唔唔聲"反晒胃:Q :Q :Q 眼淚係咁流,不停咳,
最後佢又射完晒先放開我:Q 我又吞晒 啲口水同精流到成條頸都濕晒:Q :Q :Q
佢出去嗰陣攞埋我條底底出去,叫我唔洗著:Q :Q 我個口攰到嘢都講唔到了
跟住個廚房得返我一個呆左咁企返起身煮飯

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-4-14 10:51 PM 發表 查看引用來源

你好期待咁wo~

係㗎,但係好難同人講嘅><

支持UPDATE:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-4-14 11:20 PM 發表 查看引用來源
支持UPDATE:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
係㗎,但係好難同人講嘅>
釋放自己BABY:smile_40::smile_40::smile_30:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-4-14 11:25 PM 發表 查看引用來源

釋放自己BABY:smile_40::smile_40::smile_30:
呢啲嘢同熟人講好危險㗎麻,我女仔朋友又唔係多,又係拍長拖嗰啲。同男仔講點知佢地點諗

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
係㗎,但係好難同人講嘅>
唔洗講既~交比身體回應就得啦~

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-14 11:27 PM 發表 查看引用來源
呢啲嘢同熟人講好危險㗎麻,我女仔朋友又唔係多,又係拍長拖嗰啲。同男仔講點知佢地點諗
OH如果女仔FD冇呢D經驗又真係好難開口既,

唔緊要啦,你講俾我知都一樣既姐, 係人都有需要架啦:smile_o05:

:smile_30: 樓主... 我都想嚟借宿一宵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆