上一頁下一頁
發新話題

包租婆出軌 Part 44---大結局(91)

收藏  |  訂閱
1.4k  1.3m

回覆 1314# 的帖子

I'm really enjoy your story, is there any further ending, come on, baby........................

引用:
原帖由 momonosky 於 2013-1-10 07:32 PM 發表 查看引用來源
噢....
結局啦?
唔知個結局係點呢?:smile_13:
一定會係好激啦!

之後仲會唔會有新作?:smile_41:
好快有結局等多陣啦
新作都快有

引用:
原帖由 UFO2012 於 2013-1-18 11:13 PM 發表 查看引用來源

好快有結局等多陣啦
新作都快有
好心急呀.................快D啦

引用:
原帖由 老餅燦 於 2013-1-14 01:36 AM 發表 查看引用來源

你以前寫了一個POST到最后沒了蹤影, 這個POST也要快一年,樓都建完了你都還沒有寫完,算是這里拖了最長時間的艷情小說
你指邊個post 呀?

引用:
原帖由 beginer168 於 2013-1-18 09:42 PM 發表 查看引用來源
I'm really enjoy your story, is there any further ending, come on, baby........................
ok baby very soon

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-1-18 11:14 PM 發表 查看引用來源
好心急呀.................快D啦
妳咁心急架,呢排比較忙

請問一下男人個到點先夠粗(有無講幾多CM到)小弟愚昧

引用:
原帖由 KENBENKEN 於 2013-1-22 05:33 PM 發表 查看引用來源
請問一下男人個到點先夠粗(有無講幾多CM到)小弟愚昧
個個男人唔同,而且個個女人都感覺唔同,我可以分析為兩種:
1)你條J有可能係幼但亦有可能個女仔話粗,粗唔粗唔係我地講,係女方講的.
2)如果10個女人8個都話你粗,就當然係粗.反之亦然.

幾多cm係沒意思,最緊要係女性的反應,女性的觀感,粗亦唔一定得女性喜愛,幼亦有可令女性著迷.
那要看看你如何利用你支工具,如何來服侍同滿足對方才是最緊要.

多謝楼主精彩的描繪

恭喜發財

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆