上一頁下一頁
發新話題

渴望已久的肉慾

收藏  |  訂閱
3.0k  93.5k

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 19:35 發表 查看引用來源

清清地幾好:smile_o05:
清清地都好味阿:smile_47:豆腐煲魚湯都好yummy:smile_o12:
可能白菜豆腐湯都系妳渴望已久的肉慾:smile_o01:

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-3-29 07:38 PM 發表 查看引用來源

清清地都好味阿:smile_47:豆腐煲魚湯都好yummy:smile_o12:
可能白菜豆腐湯都系妳渴望已久的肉慾:smile_o01:
魚湯都好正!! 好耐冇飲過....

哈哈... 白菜豆腐湯都好耐冇飲過啦!!!

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 07:18 PM 發表 查看引用來源

仲打圈!!!

笑死我~~:smile_30::smile_30:
仲笑 :smile_o08:
我果次係成家人出遊.....

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 19:39 發表 查看引用來源

魚湯都好正!! 好耐冇飲過....

哈哈... 白菜豆腐湯都好耐冇飲過啦!!!
既然系甘,都算系妳渴望已久的肉慾!!:smile_o13:
我上個月飲過,阿媽煲ge!:smile_47:當時係煲大眼雞:smile_15:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-3-29 07:21 PM 發表 查看引用來源

係有心地咁好淡淡然而又好唔小心NON-STOP 咁係度““打圈””又唔覺意咁hi 到:smile_13:
玩接龍既話可以無限咁接落去XD

引用:
原帖由 Deep~ 於 2013-3-29 07:44 PM 發表 查看引用來源

仲笑 :smile_o08:
我果次係成家人出遊.....
咁你有冇話俾屋企人知:smile_o01:

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-3-29 07:45 PM 發表 查看引用來源

既然系甘,都算系妳渴望已久的肉慾!!:smile_o13:
我上個月飲過,阿媽煲ge!:smile_47:當時係煲大眼雞:smile_15:
哇~ 大眼雞... 我鍾意潮州整法點豆醬!

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 07:26 PM 發表 查看引用來源

欣賞識煮野既男人:smile_o05:
而家好多男人都識煮嘢食架啦~

旨意啲女人煮俾我地食就真係餓得食了…

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 07:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 算啦, 好耐囉...

不過d偽君子仍然活躍中
呢度有唔少
有個為左吸引女會員仲話自己混血金頭髮藍眼睛

引用:
原帖由 bettany 於 2013-3-29 07:48 PM 發表 查看引用來源

而家好多男人都識煮嘢食架啦~

旨意啲女人煮俾我地食就真係餓得食了…
你岩!!

因為我都唔係好識煮野:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆