上一頁下一頁
發新話題

渴望已久的肉慾

收藏  |  訂閱
3.0k  93.5k

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-3-29 07:25 PM 發表 查看引用來源
系阿,今晚自己煮,叮熱下晝d送菜同整多小小送
菜.
欣賞識煮野既男人:smile_o05:

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 19:26 發表 查看引用來源

欣賞識煮野既男人:smile_o05:
我系半個住家男:smile_o05:

今晚整腸仔炒蛋,白菜滾豆腐湯

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-3-29 07:28 PM 發表 查看引用來源

我系半個住家男:smile_o05:

今晚整腸仔炒蛋,白菜滾豆腐湯
白菜滾豆腐湯<--- luv it!

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 07:20 PM 發表 查看引用來源

佢地要俾人知自己下流有乜計?
咪由得俾人知囉, 如果仍然有女仔搵佢地, 咁係佢地有本事.

我寧願遇上一個下流既人, 好讓我拒絕佢, 都好過遇上偽君子俾人呃.
但有D女仔又會接受佢地做壞個市,
原因係D女仔剛俾人HURT完,俾人乘虛而入:smile_39:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-3-29 07:29 PM 發表 查看引用來源

但有D女仔又會接受佢地做壞個市,
原因係D女仔剛俾人HURT完,俾人乘虛而入:smile_39:
俾人HURT~ 就因為D偽君子...

我好憎好憎... 因為我正正就係俾人當白痴係咁呃...

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 19:29 發表 查看引用來源

白菜滾豆腐湯
:smile_47::smile_47:原來妳like呢味送,加d麻油好香.

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-29 07:31 PM 發表 查看引用來源

俾人HURT~ 就因為D偽君子...

我好憎好憎... 因為我正正就係俾人當白痴係咁呃...
報告, 發現受人呃既女仔,已經係第xxxxx個受害者
快D搵個偽君子出來打

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-3-29 07:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:原來妳like呢味送,加d麻油好香.
清清地幾好:smile_o05:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-3-29 07:35 PM 發表 查看引用來源

報告, 發現受人呃既女仔,已經係第xxxxx個受害者
快D搵個偽君子出來打

哈哈, 算啦, 好耐囉...

不過d偽君子仍然活躍中

原來爆左pm連send pm都做唔到...:smile_o03: :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆