上一頁下一頁
發新話題

有個男仔問我可吾可以幫佢..

收藏  |  訂閱
230  34.4k

謝謝ching好意,涼子今晚一啲都不悶,比亞處不斷send啲勁有創意嘅msg,瞓左都笑醒
引用:
原帖由 jeffrey722 於 2013-4-17 12:11 AM 發表 查看引用來源
今晚悶嗎...需要人係wechat吹下水嗎??
可以比我add你嗎..??:smile_o09:

引用:
原帖由 美涼子 於 2013-4-17 02:37 AM 發表 查看引用來源
謝謝ching好意,涼子今晚一啲都不悶,比亞處不斷send啲勁有創意嘅msg,瞓左都笑醒

有咩好笑分享下呀~

佢話會插得我好爽,我話有啲擔心,佢就好有信心話會好溫柔,吾洗驚痛,sorry呀,我係擔心佢吾識點郁呀。。。跟住就講左好多花式的名稱,睇黎佢真係有做功課,誓必要破到
引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-4-17 02:40 AM 發表 查看引用來源

有咩好笑分享下呀~

引用:
原帖由 美涼子 於 2013-4-17 02:57 AM 發表 查看引用來源
佢話會插得我好爽,我話有啲擔心,佢就好有信心話會好溫柔,吾洗驚痛,sorry呀,我係擔心佢吾識點郁呀。。。跟住就講左好多花式的名稱,睇黎佢真係有做功課,誓必要破到

http://i1.hk/d/images/r10/mob ...
花式都講到出來~應該唔係青頭仔lo~

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-4-17 02:40 AM 發表 查看引用來源

有咩好笑分享下呀~

咁上網上得多,再煲下碟(金雞果啲),吾多吾少都拋到幾個嘅。。但佢吾好問番我知吾知係咩囉,我不嬲做嘆果個,邊記得咩花式咩名
引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-4-17 03:09 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 美涼子 於 2013-4-17 03:19 AM 發表 查看引用來源
咁上網上得多,再煲下碟(金雞果啲),吾多吾少都拋到幾個嘅。。但佢吾好問番我知吾知係咩囉,我不嬲做嘆果個,邊記得咩花式咩名

個處男哥哥好勤力~女仔嘛~識嘆就夠~

太心急係死罪 ~

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-4-17 03:09 AM 發表 查看引用來源

wechat不嬲都係搵食網呢啦:smile_o05: , 不過d仔又真係低能d:smile_o02: .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆