上一頁下一頁
發新話題

繼續崇洋~~P.6, 7<<完

收藏  |  訂閱
119  29.7k

引用:
原帖由 callmemaggie 於 2013-4-16 09:18 PM 發表 查看引用來源
外國人好隨便,好多人都有性病架。小心

度度都一樣既~

SUPPORT~~~

支持^_^ 我都想同鬼仔搞

引用:
原帖由 ilovewestern 於 2013-4-16 03:10 PM 發表 查看引用來源
好久沒來了~~~
還記得我嗎???
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=20322841

崇洋的妹子又再次出動繼續崇洋去~~~~
放心吧~~因為唔係成日搵野食o既關係 (半年有多了), 妹子的妹妹還是挺緊的

...
師姐:鬼佬size即係有幾大:smile_41:

純支持

支持下先

引用:
原帖由 ilovewestern 於 2013-4-16 05:35 PM 發表 查看引用來源
噢, 其實我都唔算胃口大我經常都三四個月甚至半年閉關

只不過覺得既然要玩就搵個鬼陪我
Sorry about why not leave us words by English, cos yo like the Western guy most, but why sayin Chinese? However,  I dun care what nationality is, but frankly say, I dun appreciate your attitude......

最憎假西。

引用:
原帖由 cindybebe 於 2013-4-16 04:30 PM 發表 查看引用來源
可惜我英文差, 唔系都想識番一個 : )

英文差唔代表識唔到嘅。記住”朋友無疆界,性愛無國籍。”

引用:
原帖由 Flex_man 於 2013-4-17 01:12 AM 發表 查看引用來源

4吋,and.....fluffy......

引用:
原帖由 Flex_man 於 2013-4-17 01:12 AM 發表 查看引用來源

冇度過喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆