上一頁下一頁
發新話題

繼續崇洋~~P.6, 7<<完

收藏  |  訂閱
119  29.7k

回覆 34# 的帖子

有一個係黑黑地㗎

兩隻鬼同你3P頂得順冇?:smile_30:

引用:
原帖由 cindybebe 於 2013-4-16 04:36 PM 發表 查看引用來源

自己知自己的事,一拎起本盡書,就想訓

其實唔洗英文好嫁, 事我英文都唔好whatsapp o個陣都仲ok
不過見面就唔多點講野

試過有一個我地做之後我訓左o係佢心口傾計
佢都好gentleman咁講慢d就我, 當然啦~佢唔就我講得快都冇用, 因為真係聽唔切
不過又唔會話你聽唔明就唔想同你講野囉~
有時, 真係唔試下唔知自己有幾多斤兩:smile_04:

引用:
原帖由 soap 於 2013-4-16 05:18 PM 發表 查看引用來源
兩隻鬼同你3P頂得順冇?:smile_30:
未有心理準備:smile_54:

食慣大SIZE洋腸,你的男朋友好難滿足到你

引用:
原帖由 ilovewestern 於 2013-4-16 05:25 PM 發表 查看引用來源
其實唔洗英文好嫁, 事我英文都唔好whatsapp o個陣都仲ok
不過見面就唔多點講野

佢都好gentleman咁講慢d就我, 當然啦~佢唔就我講得快都冇用, 因為真係聽唔切
不過又唔 ...
只要識講FUCK就OK:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 soap 於 2013-4-16 05:29 PM 發表
我對愛情好專一, 如果有男朋友我唔會出去玩

引用:
原帖由 ilovewestern 於 2013-4-16 05:25 PM 發表 查看引用來源
不過見面就唔多點講野

不過又唔 ...
都吾知佢講咩, 点慢都冇用?

引用:
原帖由 soap 於 2013-4-16 05:29 PM 發表 查看引用來源
而且, 如果佢係我男朋友, 咁滿足我第一個point就唔係size啦

引用:
原帖由 ilovewestern 於 2013-4-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
我對愛情好專一, 如果有男朋友我唔會出去玩
胃口大左,要節食好辛苦的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆