上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  138.2k

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2013-2-28 22:55 發表 查看引用來源
妳條賤貨真係爽,成日都有人去滿足妳:smile_o01:

我同師兄都合作過,  一剛一柔兀試吓玩撚死jenny 媽 ,
係咪呀, 賤闣 jenny.:smile_o01:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-2-28 11:03 PM 發表 查看引用來源我同師兄都合作過,  一剛一柔兀試吓玩撚死jenny 媽 ,係咪呀, 賤闣 jenny.:smile_o01:
C兄,可能真比你地屌撚死左,吾見ajenny出泥

佢應該玩緊棒棒啦,俾我鬧得好興奮

引用:
原帖由 wsi 於 2013-2-28 23:09 發表 查看引用來源
C兄,可能真比你地屌撚死左,吾見ajenny出泥

唔會, 我係溫柔技巧派, jenny 最多hi 到撐開雙腳合唔埋,
成身散晒, 連果乜到唔沃到

今晚放工搭地龍,見到有條佬落車果時,條headphone線勾住左個少女件衫心口嘅珠片,件衫個領唔係太高,所以條佬一行,就扯抵左少女件衫,令少女露出黑色哩士爸爸同事業線!

條佬可能聽住Headphone同趕住落車,條女嗌住佢,佢仲照行,到知道左,又唔敢落手幫少女整返件衫!

少女紅到面曬,整左幾耐先攪掂,車都開走左啦!

場面都幾香艷同攪笑@@

引用:
原帖由 goalyan 於 2013-3-1 00:13 發表 查看引用來源
今晚放工搭地龍,見到有條佬落車果時,條headphone線勾住左個少女件衫心口嘅珠片,件衫個領唔係太高,所以條佬一行,就扯抵左少女件衫,令少女露出黑色哩士爸爸同事業線!

條佬可能聽住Headphone同趕住落車 ...
師兄有眼褔,咁個女仔咪瘀死?

引用:
原帖由 goalyan 於 2013-3-1 12:13 AM 發表 查看引用來源

條佬可能聽住Headphone同趕住落車 ...
仲有幾分尷尬

不得了...見到張ICON已經流哂鼻血啦....

引用:
原帖由 思想出鬼 於 2013-2-28 17:05 發表 查看引用來源

士油街近女人街
三千一個月,旺角區,湯房嗎?師兄。

幾索架,面仔紅紅,更靚@@

把聲仲幾好聽~~~~”先生先生!咪行住哎,妳勾住我啦!”
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-1 01:12 發表 查看引用來源

師兄有眼褔,咁個女仔咪瘀死?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆