上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  139.3k

唔準摸同問,矇住妳眼比佬抽插,妳可以分辨到係邊個嗎?
引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-4 13:35 發表 查看引用來源
飛苦隊

引用:
原帖由 goalyan 於 2013-3-4 01:40 PM 發表 查看引用來源
咁喺呢度同大家分享下,我諗大 家都有性趣@@

有日係about中午到啦有人按門鍾,我就好自然地去開門,一開門見到係子強就馬上柵門,點知比他拉在我出去門口,再反手柵在道門,把我推到去到門到,他開口話好掛住我個嘴,我話你痴線咩入呢我到,他只係想我幫他口交,我話係d到,他一邊點頭一邊拉開條褲鍊抽出條野出呢,呢啦唔好諗啦,如果唔係比人見到就唔係幾好啦,於是我就大起膽含住入口希望他快d爆

快極妳都要二十分鐘,過程又怕比鄰居見到,咪巧刺激同流曬水@@
引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-4 13:50 發表 查看引用來源
有日係about中午到啦有人按門鍾,我就好自然地去開門,一開門見到係子強就馬上柵門,點知比他拉在我出去門口,再反手柵在道門,把我推到去到門到,他開口話好掛住我個嘴,我話你痴線咩入呢我到,他只係想我幫他口交,我話係d到 ...

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-4 13:50 發表 查看引用來源
有日係about中午到啦有人按門鍾,我就好自然地去開門,一開門見到係子強就馬上柵門,點知比他拉在我出去門口,再反手柵在道門,把我推到去到門到,他開口話好掛住我個嘴,我話你痴線咩入呢我到,他只係想我幫他口交,我話係d到 ...
好爽YY ar~~~:smile_47::smile_47:

引用:
Jenny奶媽下次遇到咁嘅情況,第一時間call我帶齊武器立即嚟拯救你呀:smile_o12:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-4 01:38 PM 發表 查看引用來源
本來我想post我同他係門口到口交的野不個個過程太短啦
我有興趣睇

引用:
原帖由 goalyan 於 2013-3-4 01:29 PM 發表 查看引用來源
各位請注意@@

生蠔、韭菜、波菜、大葱、番茄、西蘭花

原來係純天然嘅壯陽食物@@

話時話,原來我平時都成日食@@

你咪縱慾呀,日日俾你做,唔襯玩,两公升很快用完,那時你就後悔!

回覆 1693# 的帖子

爽唔爽呀!

回覆 1697# 的帖子

放心,唔止2公升的,長用長有, 唔用先至冇, 扑多d

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2013-3-4 14:32 發表 查看引用來源

你咪縱慾呀,日日俾你做,唔襯玩,两公升很快用完,那時你就後悔!

mIsschanchan請放心!我仲有大把貨儲定比你慢慢品嚐,已經準備好哂啲武器隨時嚟破門入洞拯救你:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆