上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  139.0k

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 05:31 PM 發表 查看引用來源
叫到好大聲同姣,下身仲一下一下业夾你條大棍,張床仲不斷發出滋滋聲,
:smile_o12: :smile_o09: :smile_o01:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 17:31 發表 查看引用來源
叫到好大聲同姣,下身仲一下一下业夾你條大棍,張床仲不斷發出滋滋聲,
雖然jenny 比人塞住果口, d 叫床聲都好大, 真係正淫閪.
我大力插jenny, 吓吓都唔留力, 重推jenny 到床頭, 借力大大插.
條 jj 好似要插穿 珍妮媽果閪咁.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 05:35 PM 發表 查看引用來源

我對手用力狎玩 jenny 既身體 :smile_o01:  :smile_o11:  , 要留低多d 痕跡 :smile_o11:  ,
比 jenny 條佬同 叔仔知, 珍妮比其他人砌完  :smile_o12:,
重係 砌得好甘 果隻添  :smile_o11::smile_o01:
我比你屌到主動張開雙腳去迎全你的抽插

引用:
原帖由 mochinbb 於 2013-3-3 14:53 發表 查看引用來源

無咁既打算law~haha
咁就啱喇!你未試過當然就唔會有呢個打算啦!但你一試過後一定會心思思想成日搵我試架喇!:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 05:40 PM 發表 查看引用來源

雖然jenny 比人塞住果口, d 叫床聲都好大, 真係正淫閪.
我大力插jenny, 吓吓都唔留力, 重推jenny 到床頭, 借力大大插.
條 jj 好似要插穿 珍妮媽果閪咁.
係呀我係你個淫西比你屌得好舒服

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 05:40 PM 發表 查看引用來源
大力抽插先得哦:smile_o01: :smile_o09:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 17:40 發表 查看引用來源
捉實 jenny對腳, 擘開推到 M字, 大力插... 大力插...  推到jenny 去床頭位.
有時重成身壓落去, 停吓先抽出來, 又再用力插下一吓.

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 14:51 發表 查看引用來源
甘快吹到84
jenny奶媽咁你想幾時吹呀?我啜你奶奶,你就吹吹指天蕉,大家都咁happy:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 05:46 PM 發表 查看引用來源

捉實 jenny對腳, 擘開推到 M字, 大力插... 大力插...  推到jenny 去床頭位.
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 好好

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 05:46 PM 發表 查看引用來源

比你下下都推到好入好入我又好興奮但又叫唔到出聲,我個身去丞受晒你身的重量,每次當你停下來我又好想你狠狠的插入呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆