上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  139.0k

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 04:34 PM 發表 查看引用來源你摸得人好想.............你條JJ再入D
根住大大力咁鋤入個西到

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 04:41 PM 發表 查看引用來源

賤閪, 您對手廢架, 要插 ... 唔識自己放好佢?
小jenny打招呼都唔識 .... .... 要jj哥哥... ... jenny 媽就自己要迎賓呀. :smile_o01:

輕輕咬一口頸頸  :smile_o09:, 又輕輕咬一口波波  :smile_o09: ...
我用手分開在陰道比你見到條通道好似一開一合甘向你招手

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 04:41 PM 發表 查看引用來源

賤閪, 您對手廢架, 要插 ... 唔識自己放好佢?
小jenny打招呼都唔識 .... .... 要jj哥哥... ... jenny 媽就自己要迎賓呀. :smile_o01:

輕輕咬一口頸頸  :smile_o09:, 又輕輕咬一口波波  :smile_o09: ...
突然間咁惡既~haha

引用:
原帖由 mochinbb 於 2013-3-3 04:45 PM 發表 查看引用來源

突然間咁惡既~haha
c姐男友未試過咁惡對你?

引用:
原帖由 mochinbb 於 2013-3-3 04:45 PM 發表 查看引用來源突然間咁惡既~haha
因為妳冇得食:smile_40:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 16:43 發表 查看引用來源
我用手分開在陰道比你見到條通道好似一開一合甘向你招手
咁我抬起條腰, jj 入到jenny 門口多少少, 又符緊 JENNY 媽.
兩手抱住 JENNY, 一手手指响 JENNY 對波上面 使壞.
另一手手指掃JENNY 既陰唇, 又傍住 JJ 輕輕插 JENNY, 好慢好慢咁入

引用:
原帖由 phowong 於 2013-3-3 04:47 PM 發表 查看引用來源
c姐男友未試過咁惡對你?

一dd啦

引用:
原帖由 wsi 於 2013-3-3 04:49 PM 發表 查看引用來源
因為妳冇得食:smile_40:

又唔係我惡.....

引用:
原帖由 mochinbb 於 2013-3-3 16:45 發表 查看引用來源

突然間咁惡既~haha
要惡 定 溫柔, BB.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 04:50 PM 發表 查看引用來源

咁我抬起條腰, jj 入到jenny 門口多少少, 又符緊 JENNY 媽.
兩手抱住 JENNY, 一手手指响 JENNY 對波上面 使壞.
另一手手指掃JENNY 既陰唇, 又傍住 JJ 輕輕插 JENNY, 好慢好慢咁入
我繼續用手扶住床頭用呢支持你的身體跟住我雙手捉住你雙手揸我雙乳,你條JJ係甘掃我陰唇用好硬好硬的JJ插入我好軟的地方包住你的龜頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆